https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Zekojevi plesalci so tekmovali na evropskem prvenstvu

5.7.2011  

Od 30. junija do 3. julija je v Slegelseju na Danskem potekalo evropsko prvenstvo v hip hopu, breakdanceu in electric boogieu. Tekmovanja se je udeležilo okoli 1500 plesalcev iz 24 držav, med njimi tudi 13 plesalcev iz Plesnega kluba Zeko.

Tekmovali so v kategorijah breakdance in electric boogie ter dosegli naslednje uvrstitve:

- 2. mesto Breakdance ekipno člani ( David Cimerman, Denis Vrbanec, Aleš Ivanuša, Beno Misleta, Luka Pučko in Dejan Zečević).

- 3. mesto electric boogie solo člani Samo Polutak Kos

- 4. mesto breakdance solo člani Aleš Ivanuša

- 5. mesto breakdance ekipa mladinci (Ivo Derman, Tine Bodiroža, Miran Maučec, Emanuel Kovačič, Jure Vitežnik, Jure Vidakovič)

- 5. mesto breakdance solo mladinci Ivo Derman

- 5. mesto breakdance solo člani David Cimerman

- 6. mesto breakdance solo člani Dejan Zečević

- 7. mesto electric boogie pari člani Denis Vrbanec in Dejan Zečević

"Z rezultati sem izredno zadovoljen saj je članska ekipa prvo leto med člani. Tako da je dobro, da smo nekje pri vrhu. Potrebno je še veliko dela, vendar vemo, kaj nam manjka. Ekipa mladincev je bila prvič na takem tekmovanju in so si nabrali veliko novih izkušenj. Sedaj nas čaka nekaj počitka, potem pa avgusta priprave na svetovno prvenstvo, ki bo septembra v Grazu," je povedal Dejan Zečević, vodja Plesnega kluba Zeko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.