http://www.gtz.si/
https://www.saubermacher-komunala.si/
https://www.facebook.com/SR%C5%A0A-parketarstvo-in-trgovina-482767995154662/
https://www.beltinci.si/
https://www.minicom.si/
http://www.m-energetika.si/index.php/o-podjetju/osnovni-podatki
https://www.pomurec.com/vsebina/50328/Za_praznike_se_zahvalite_na_Pomurec_com
https://www.obcina-kuzma.si/
https://www.puconci.si/
http://www.tisina.si/
https://www.gornji-petrovci.si/
https://www.facebook.com/Cvetli%C4%8Darna-Andreja-380603335338336/

LOKALNO

Zaključki v čudoviti dvorani dvorca Rakičan

15.11.2019 ob 11:30  

Počasi se približuje najbolj čaroben čas v letu. Prav praznični čas je izvrstna priložnost, da se s sodelavci, poslovnimi partnerji ali bližnjimi v neformalnem duhu ozremo v odhajajoče leto in začnemo snovati načrte za prihodnost. V dvorcu Rakičan za vas prav s tem namenom pripravljajo prednovoletne zaključke z živo glasbo in slavnostno pogostitvijo v nepozabnem grajskem ambientu.


Prednovoletna srečanja oziroma letni zaključki so vedno nekaj posebnega, saj nudijo idealno priložnost za neformalno druženje in praznovanje uspehov preteklega leta in nazdravljanje novemu.

Mesec december bo v Kavarni in gostilni Dvorca Rakičan prav čaroben. Pripravili so namreč praznični ambient, primeren za zabavo večjih in manjših družb, bogate menije in živo glasbo, kjer bodo obiskovalci lahko zaplesali ob zvokih uveljavljene glasbene skupine Blue Planet ali skupine Skok.

Praznovanje v idiličnem ambientu dvorca Rakičan bo za vas in vaše goste nepozabno, izkušeni organizatorji bodo pri pripravi praznovanja za zabavo nedvomno prisluhnili vašim željam, hladno-topli meni z bogato ponudbo predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic vas ne bo pustil ravnodušnih. V Dvorcu Rakičan so vam na voljo tudi nočitvene kapacitete. 

Skupina Skok

Izbirate lahko med ambientom grajske dvorane, kjer vas bo zabavala Skupina Skok, ali ambientom kavarne, ki vam ponuja zabavo ob zvokih "one man banda".

Na voljo je še nekaj prostih mest v petek 13. in ob sobotah, 7. in 14. decembra.

Foto: Fb skupina Skok

7. december (skupina Skok) - na voljo še nekaj prostih mest 

13. december (skupina Skok) - zasedeni termin

14. december (skupina Skok)- na voljo še nekaj prostih mest

20. december (skupina Skok) - zasedeni termin

21. december (skupina Blue Planet) - na voljo še nekaj prostih mest

Foto: Fb Blue Planet

Na novoletni zaključek s skupino Blue Planet

Zaradi velikega zanimanja je organizator za vas odprl termin v soboto, 21. decembra, ko vas bo zabavala Skupina BLUE PLANET.

Darilo vašemu kolektivu ...

Ker je december mesec obdarovanja, so v dvorcu Rakičan za vas pripravili prav posebno darilo. Druženje ter peka klobasic in slanine na odprtem ognju, ob spremljanju edinstvene svetlobno-zvočne predstave na južni strani dvorca Rakičan. Skratka, spektakularen program.

Več informacij s predlaganimi termini in menijem najdete TUKAJ.

Za rezervacijo termina in vse dodatne informacije lahko organizatorje kontaktirate preko elektronske pošte ali po telefonu: info@ris-dr.si in (02) 535 18 94.

    Fotogalerija