https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Sprejeli evropskega in državnega prvaka v inkluzivnem judu

Murska Sobota, 17.11.2019  
Člani Judo kluba Štorkljice so v športni dvorani v BTC CITY v Murski Soboti gostili evropskega in državnega prvaka v inkluzivnem judu, Sašo Kovača in njegovega trenerja Zdenka Kovača.

 
19. in 20. oktobra je v nemškem mestu Köln potekalo 2. Evropsko prvenstvo v inkluzivnem judu, kjer je Prekmurec Sašo Kovač osvojil 1.mesto.
 
 
V soboto, 9. novembra, pa je v Celju potekal 3. Festival juda za vse Jožeta Škrabe, kjer sta si Prekmurca Sašo Kovač iz Judo Kluba M. Sobota in Boštjan Podlunšek iz Judo Kluba Sokol Ljubljana priborila naslov državnega prvaka v svojih kategorijah. Omenjen festival šteje kot državno prvenstvo v inkluzivnem judu.
 
 
 
Boštjan Podlunšek se  sprejema žal ni mogel udeležiti, ker biva v Ljubljani, kljub temu so bile mlade Štorkljice navdušene nad dosežki Saše Kovača, zato so ponovno uprizorili podelitev medalj na evropskem prvenstvu in skupaj zapeli slovensko himno.
 
 
 
Foto: Judo klub Štorkljice
 
Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.