https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Maximus praznoval 13. rojstni dan

Murska Sobota, 17.11.2019 ob 6:00  

Včeraj, 16. novembra je bilo v Maximusu Murska Sobota praznično vzdušje ob praznovanju njihove 13. obletnice. Tako je Maximus obiskal legendarni Maček Muri, zapela je Maja Oderlap, trgovine pa so pripravile jubilejne ponudbe in popuste. Vsako uro so razrezali eno izmed 13 tort pred trgovino CCC in vrteli kolo sreče.


Nakupovalno središče Maximus v Murski Soboti je proslavil svojo 13. obletnico, zato na ta dan ni manjkalo zabave, ugodnih nakupov, dogodivščin za najmlajše in še česa.

Ob praznovanju 13. obletnice, so se obiskovalci posladkali s 13 tortami, ki so jih podeljevali vsako uro. Prav tako se je vrtelo kolo sreče, trgovine so pripravile popuste, obiskovalci pa so se lahko pozabavali ob zvokih Maje Oderlap.

Tudi za najmlajše je bilo poskrbljeno. V zgornjem delu Maximusa, pri Cineplexxu se je odvijala predstava Mačka Murija z naslovom Maček Muri išče kroniko, za najmlajše pa je poskrbela tudi Pika Nogavička, ki je podeljevala figurice iz balonov.

Ob tej priložnosti je nastopila tudi Prekmurska godba Bakovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2019 ob 10:30 gost

      SUPER !!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.