https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Beltinci doma remizirali z Brežicami

17.11.2019  

Danes, 17. novembra, je ob 13.30 v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 18. kroga 2. SNL, v katerem so se Beltinčarji pomerili z gosti iz Brežic. Srečanje se je končalo s končnim izidom 1 : 1. Pred zimskim počitkom na gostovanje k Žutim v zadnjem krogu prihajajo tretjeuvrščeni Kalcer Radomlje.

ND Beltinci - NK Brežice 1 : 1 (1 : 0)
(L. Knežević v 30. min in T. Martić v 70. min)

Srečanje predzadnjega kroga 2. SNL so v Športnem parku Beltinci bolje začeli gostje iz Brežic, ki so v prvih dvajsetih minutah prihajali do večjega števila priložnosti. Prva resnješa priložnost se je pojavila v 15. minuti, ko je žoga le za las zletela mimo desne vratnice Zvera. Le dest minut za tem, so gostje ponovno prišli do nove priložnosti. Tokrat so imeli prosti strel, katerega je uspel obraniti domači vratar in žogo izbil v kot. Po kotu neverjetna priložnost za Brežice. Žoga je že šla mimo Zvera, gostje pa niso uspeli zatresti praznih vrat. Sledil je protinapad Žutih, ko je po podaji Sočiča iz leve strani in odbitku vratarja uspel zadeti Knežević! in s tem postavil izid polčasa.

V nadaljevanju srečanja so uspešneje začeli domačini, katerim se je nova priložnost ponudila že v tretji minuti drugega polčasa, ko se je podaji Mauka, sam pred vratarjem znašel Knežević, a mu je vratar strel ubranil. V drugem polčasu smo spremljali izenačen dvoboj obeh ekip, a brez pravih priložnosti, vse do 70. minute, ko so si nov kot priigrali gostje, iz katerega jim je tudi uspelo zadeti, izenačiti in postaviti izid srečanja.

V naslednjem, zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva v Športni park prihaja tretjeuvrščena ekipa Kalcer Radomlje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija