https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tujcu brez vozniškega dovoljenja zasegli avtomobil

18.11.2019 ob 8:00  

Preteklo nedeljo so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter zasegli osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali dva poskusa vloma v osebna avtomobila, soboški policisti so obravnavali poškodovanje prometnega znaka in poškodovanje osebnega avtomobila, lendavski pa so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in tatvino akumulatorja iz začasne svetlobne prometne signalizacije.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocesti je bil v poostrenem nadzoru ustavljen tujec, ki je vozil osebni avtomobil. V postopku je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Avtomobil mu je bil zasežen. Priveden je bil v takojšnji postopek na sodišče za prekrške, kjer mu je bila izrečena denarna kazen, ki jo je poravnal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.