https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča avtoceste

18.11.2019 ob 9:30  

Minulo soboto, okrog 8. ure, se je na pomurski avtocesti med izvozom Turnišče in Gančani zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega avtomobila, v katerem je bilo pet oseb, vsi državljani Romunije.

Zaradi neprilagojene hitrosti je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča avtoceste. Pri tem se je vozilo večkrat prevrnilo in obstalo ob ograji avtoceste. V nesreči sta bila dva sopotnika huje telesno poškodovana, dva pa lažje.

Nastalo je za okrog 12.000 evrov materialne škode. Zoper voznika osebnega avtomobila bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2019 ob 15:02 beseda ni konj gost

      Dars, ali kdo je že odgovoren???? Od nesreče pa do ponedeljka do 11:00 ure je minilo 2 DNI 10 3 URE. DO TEGA ČASA NISO ODGOVORNI ZA AVTCESTO (ŠIRŠA PEŠ POT) V STANJU POPRAVITI OGRAJE. KAJ ČE BI NA CESTO PRIŠLO AJMO REČI 10 KOMADOV DIVJADI. KDO BI BIL ODGVOREN ZA MOREBITNO NESREČO? TA SE V TEJ SKORUMPIRANI DEŽELICI BOKIBOGME NEBI NAŠEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2019 ob 15:04 beseda ni konj gost

      popravek: 2 dni, 3 ure.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.11.2019 ob 15:12 gost

      Dars----največja mahinacija na področju cest. Gledaj samo kolko se samo vozijo sem pa tja ,pa samo po eden v avtoju. Večijna najslabših strojnikov , ki niso znali delati po raznih organizacijah ,se je zaposlilu na darsu. Vsi so dobili delo. Poglednite samo kako počasi kosijo ali urejajo obcestne zadeve-----sramota!!!!! Denarja pa je ogromno----državnega !!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.11.2019 ob 21:02 tom&jerry gost

      in potem za vsako nesrečo se izkaže da je iz malomarnosti.. druga ne vejo policaji kot malomarnost alkohol in hitrost

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.