https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Avtobusu z murskosoboškimi registrskimi oznakami, ki je prevažal 18 otrok, odpadli zadnji levi kolesi

18.11.2019 ob 15:45  

V nedeljo zvečer se je  na avtocesti pri Celju zgodila prometna nesreča. Ker sta bili slabo privijačeni, sta z avtobusa z murskosoboškimi registrskimi oznakami, ki je prevažal 18 otrok, odpadli obe zadnji levi kolesi, eno pa je pri tem poškodovalo osebni avtomobil. Na srečo se je vse skupaj končalo zgolj z gmotno škodo.

Nenavadna nesreča avtobusa z murskosoboškimi registrskimi oznakami se je z veliko sreče končala zgolj z gmoto škodo in brez poškodovanih. Z avtobusa so se namreč zaradi nepopolnega privijačenja odvili vijaki in obe zadnji levi kolesi sta odpadli, eno od odpadlih koles pa je poškodovalo osebni avtomobil, je sporočila predstavnica PU Celje Milena Trbulin.

Foto: PU Celje

Na avtobusu je bilo 18 otrok, ki pa na srečo niso bili poškodovani. 

Po poročanju 24.ur bodo policisti zoper servis ter odgovorno osebo, ki je pred vožnjo opravila demontažo in montažo koles, uvedli prekrškovni postopek.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2019 ob 22:46 pip gost

      V petek je blo treba imeti že zimske gume. Bus vedno na poti, serviser veliko dela. Bila je naglica, ker se je zelo mudilo in je nekdo pozabil zategnit vijake. Hvala Bogu, da se je vse srečno končalo. Kaj bi bilo, če bi se zgodila velika tragedija? Kdo bi odgovarjal? Kako smo lahko sedaj mirni, ko se naši otroci vozijo vsak dan z busom v šolo? Koliko vijakov je še vedno slabo zategnjenih????

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.11.2019 ob 8:22 gost

        V tej vaši zaničevani Jugoslaviji ni bilo te naglice. Šofer je delal sedem ali osem ur in basta. Ni bilo privatnikov, ki bi silili šoferje v delo tudi do 16 ur in več in ponarejali tahografe. Zato je imel šofer čas, da je pred vsako vožnjo lahko pregledal avtobus in do takih nesreč niti pod razno ni moglo priti. Sreča v nesreči, da ni kdo obležal mrtev. Zgodilo se pa tako odgovornim ne bo nič.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2019 ob 23:03 DF gost

      Pa ti svojega otroka pelji v svojem bogem renaultu. Ampak bo še bolj nevarno. Avtobusi su varni zaradi svoje velikosti. Iz istega razloga z ženo že vrsto let voziva mercedes glc. Se ti ne mora nič zgoditi v taki mašini.

      3 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.11.2019 ob 20:17 Dj gost

        Saj ni res, pa je. Če se hecaš, je ok, če pa je to res, potem daj pregledat glavo. Si sensigurn ruknu vanjo!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.11.2019 ob 23:07 GLC gost

      Vrsto let ja... :D GLC je ne trgi točno štiri leta, tak ka pomoje vuva vozita... vupan ka nikaj, ka takši konj je nej za volan.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.11.2019 ob 23:11 DF gost

      Kaj sem ti jaz kriv da si ne moraš privoščiti nov avto. Eni smo se znašli u življenju. Drugi pa samo da lahko pljuvate po nas. Idi si tam kisli špricer vtoči. Budeš lažje zaspal.

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.11.2019 ob 6:11 gost

      Gnes den lejko vsako tele kupi nov avto,tak ka tau sploj nej problem,tak ka tau ka se vozi po slovenskih cestah novih avtov,jih je kar precej kupljenih na lizing,trgovine pa komaj čakajo,da prijdejo stranke po novi avto.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.11.2019 ob 8:09 gost

      Naj se ja zna, ka so kmetge šli v varaš...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.11.2019 ob 9:02 Gradec gost

      Petek?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.11.2019 ob 21:20 Lendavski nadvojvoda gost

      DF,zdaj pa je malce že preveč,bolj počasi vozi,bolj skromno.Torej,mrcine te sorte v Lendavi in okolici videl še nisem,ne se ven metat,mogoče z pimplekom,po Balkansko mogoče,vendar,ga je treba prati,pa vsaj enkrat na petnajst dni lačice menjat,pa dobro babo imet,ne grdobo.V redi,si že navajen.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.