https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo receptorja, fizioterapevta in prodajne asistente

21.11.2019 ob 6:00  

Tudi ta teden smo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje za vas preverili aktualna prosta delovna mesta. Morda je katero kot nalašč za vas.

 

CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o. iz Ljutomera išče samostojnega projektanta za nedoločen čas. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) izobrazbo ali višjo strokovno izobrazbo, smer Gradbeništvo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potrebno je dobro znanje angleščine in nemščine ter osnovna računalniška znanja in dobro poznavanje programa Rewit in Autocad. Prijaviti se je mogoče do 28. novembra 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

PLATINUM EVENTS, podjetje za organizacijo prireditev, d.o.o. iz Petrovcev išče asistenta v prodaji za določen čas 12 mesecev. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, alternativne so tudi srednja strokovna srednja splošna, višješolska (prejšnja) in višja strokovna izobrazba. Potrebna so osnovna računalniška znanja, zadovoljivo znanje angleškega in nemškega jezika, dobro znanje madžarskega jezika ter zelo dobro znanje slovenščine in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 22. novembra 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

ATRIUM-NOVI INTERIERI, PODJETJE ZA PROIZVODNJO, STORITVE IN TRGOVINO D.O.O. išče asistenta v komerciali in administraciji. Pričakovanja je višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba. Alternativni izobrazbi sta srednja strokovna in srednja splošna. Za zaposlitev za določen čas, pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, osnovno znanje angleščine in nemščine ter osnovna dela z računalnikom. Prijaviti se je mogoče do 23. novembra 2019, preko pošte ali e-pošte.

Terme Banovci, turizem in gostinstvo, d.o.o. išče maserja za nedoločen čas. Pričakujejo 2 leti delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije in osnovno znanje nemščine. Prijava je mogoča do 24. novembra 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor.

V Termah Banovci iščejo tudi receptorja za nedoločen čas. Zahtevana izobrazba je srednja strokovna ali srednja splošna. Alternativne variante so še visokošolska izobrazba 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba. Pričakujejo zelo dobro znanje nemščine in osnovno znanje angleščine, zahtavna računalniška znanja ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 24. novembra, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor.

INTELEKTA, PODJETJE ZA ORGANIZACIJSKE IN INTELEKTUALNE STORITVE, MURSKA SOBOTA D.O.O. išče prodajnega svetovalca za turistične aranžmaje za italijanski trg za določen čas. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1.stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer Splošne izobraževalne aktivnosti/izidi. Potrebno je obvezno znanje italijanskega jezika, ter zelo dobro znanje angleščine in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča po e-pošti do 28. novembra 2019.

OSNOVNA ŠOLA TURNIŠČE išče samostojnega strokovnega sodelavca – varstvo vozačev za določen in skrajšani delovni čas, od katerega pričakujejo srednja strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Varstvo otrok in skrb za mladostnike. Potrebno je priložiti potrdilo o nekaznovanosti 107.a člena ZOFVI, pričakujejo pa tudi osnovna računalniška znanja, zelo dobro znanje slovenščine in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 22. novembra 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po pošti.

Sava Turizem d.d. zaposli fizioterapevta v zdravilišču Radenci za določen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1.stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer Terapija in rehabilitacija, vozniški izpit B kategorije in osnovna računalniška znanja. Nudijo možnost zaposlitve za dipl. fizioterapevta – pripravnika. Prijava je mogoča do 25. novembra 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

DOM STAREJŠIH RAKIČAN išče dietnega kuharja za določen čas. Pričakovana je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, smer Živilska tehnologija. Kandidat mora imeti opravljen tečaj o dietni prehrani ter poznati sistem HACCP, pričakujejo pa tudi dobro znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Prijava je mogoča do 26. novembra.

Informacije o izbranih ter ostalih prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.11.2019 ob 23:04 Emma gost

      Ne veste, kje najti dekle za skrivna seksa? Pridite - www.GetMeets.com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.11.2019 ob 23:40 gost

      pa prostitutke iščejo tudi,vidite zgornji naslov? ..zakaj tega ne objavite,ne nam nekaj oke mazat no,bodite dosledni ..vsak čas pa bo še potreba po kadru v blnišnici ,če boste hoteli da vas kdo neguje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.