https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Veržeju prišlo do oboroženega ropa pošte

20.11.2019 ob 19:00  

Danes ob 16.30 je bil OKC Murska Sobota obveščen, da je v Veržeju prišlo do ropa pošte. Po prihodu policistov na kraj je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat neznani storilec, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje vstopil v prostore pošte.

Tam je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nakar je s kraja pobegnil.

Vse, ki bi karkoli vedeli o neznanem storilcu, ki se je po vsej verjetnosti kar nekaj časa zadrževal pred pošto, policisti prosijo, da to sporočite na telefonsko številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2019 ob 23:22 piki gost

      In potem je policija blokirala vse okrog in pregledovala avtomobile. Pa kateri ropar bi bil tak bedak, da bi tam 20 minut počival in potem, ko pride policija peljal mimo blokade. Aja, mogoe so pa gledali avtomobile, če bi se komu skril kje pod sedeže. Ja, ja, res so lahko ljubosumni in besni na Šiška in njegove ljudi. Vsk dan bolj se mi zdi, da je policija sposobna samo še za radar in pas kontrolo. Ko so prišli tja in napeljali trak okrog parkirišča je ropar že bil na AC ali kje v smeri Madžarske. Mogoče pa sploh iz Veržeja ni šel.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.