https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Raziskuj Prekmurje s pomočjo mobilne aplikacije

28.11.2019 ob 7:05  

Želite odkriti skrite kotičke Prekmurja? Okusiti dobro domačo hrano ali morda vrhunska prekmurska vina? Se želite brezskrbno sprehoditi po neokrnjeni okolici, poprijeti za kmečka opravila ali doživeti različna doživetja, ki jih ponuja Prekmurje?


Vse to lahko raziščete s pomočjo novega turističnega produkta – mobilne aplikacije Raziskuj Prekmurje oziroma Explore Prekmurje.

Mobilna aplikacija na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij o lokalnih ponudnikih, ki ponujajo lokalno in tradicionalno hrano ter pijačo, informacije o aktualnih in tradicionalnih dogodkih ter predstavitev naravne in kulturne dediščine na območju LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020.

Mobilna aplikacija je vsebinsko razdeljena na naslednje zavihke:

Zavihek Obišči ponuja aktualne in tradicionalne dogodke na območju LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020.

V zavihku Okusi se nahajajo gostilne s pristnimi domačimi jedmi, kot so dödöli, bograč, meso iz tünke, prekmurska gibanica in druge dobrote, ki s svojo kulinariko navdušijo še tako zahtevnega gosta. Lokalni ponudniki pa v svojih vinotočih ponujajo domače vino.

Zavihek Prespi ponuja butična prenočišča, kjer se boste počutili kot doma, prav tako prenočišča ponujajo kmečki turizmi.

Zavihek Razišči razkriva Skrite kotičke Prekmurja ter znane in manj znane znamenitosti.

Naj bo vaš oddih prežet z različnimi doživetji, ki jih ponuja Prekmurje, zato obiščite zavihek Doživi.

Raziščite domače okolje s pomočjo mobilne aplikacije, ki jo najdete v Google play ali AppStore pod imenom Explore Prekmurje.

Do aplikacije lahko dostopate tudi preko QR kode, ki se nahaja na lesenem znaku Explore Prekmurje, ki ga najdete pri ponudnikih, vključenih v aplikacijo.

Operacija Prekmurski turistični vrtiljak se izvaja v okviru podukrepa 19.3 »Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine« ob finančni pomoči sklada EKSRP. Partnerja pri operaciji sta LAS Pri dobrih ljudeh 2020 in LAS Goričko 2020. Za vsebino objave je odgovoren vodilni partner LAS Pri dobrih ljudeh 2020, Društvo za trajnost virov SI.ENERGIJA. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

V kolikor se še želite vključiti v mobilno aplikacijo, sporočite na tel. št. (02) 538 16 64 ali e-naslov info@las-goricko.si. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.