https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Znano, kdo bo sedel na direktorski stolček murskosoboške občinske uprave

Murska Sobota, 28.11.2019 ob 17:00  

Danes je v prostorih murskosoboške občine potekala 7. seja Mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota.

Kot smo že poročali, je po odhodu direktorja občinske uprave Srečka Đurova, s 1. oktobrom 2019 funkcijo vršilke dolžnosti direktorice občinske uprave prevzela Milena Vöröš. Srečko Đurov je bil namreč izbran za novega načelnika Upravne enote Maribor. 

 

Milena Vöröš izbrana za direktorico soboške občinske uprave

Na današnji seji je murskosoboški župan dr. Aleksander Jevšek sporočil, da je bila na javnem natečaju za direktorico soboške občinske uprave izbrana prav Milena Vöröš iz Filovcev.

Milena Vöröš, univerzitetna diplomirana pravnica, je na občinski upravi zaposlena že več kot dvajset let, opravljala različna dela, nazadnje funkcijo vodje oddelka za premoženjsko pravne zadeve.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2019 ob 18:26 gost

      sigurno Sabina Gutalj Hegeduš edina sposobna mutiti jaja in to redne ala matevž?

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2019 ob 19:14 gost

      hahaaahahaahhaaaaaaaaaaa

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2019 ob 20:05 gost

      Do zdaj ni bila sposobna, zdaj pa naenkrat je? Kako?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2019 ob 4:46 sd samo denar gost

      Jevšek se je na seji dotaknil tudi tožbe nekdanje zaposlene v mestni upravi Sabine Gutalj, ki jo je občina izgubila, Gutaljevi pa bo morala zaradi neupravičene prekinitve delovnega razmerja med drugim izplačati vse plače, ki bi jih prejemala od aprila 2015 do danes. Jevšek je povedal, da je pričakoval takšno odločitev sodišča in da bo občina plačala, kar ji je naložilo sodišče.(vestnik) ha ha znal je ali seeno se tožo ,nega kaj bravo župan :-)

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2019 ob 15:39 gost

        Vejpa Jevšek ne bo plačal z svojimi pejnezami ampak pejnezami vseh občanov Sobote, vi pa samo zraven gledajte kak teleta.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.