https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Ante Šimundža pred tekmo s Celjem

29.11.2019  

Pri NŠ Mura so se pred tekmo s Celjem pogovarjali s trenerjem Mure Antejem Šimundžo, ki je spregovoril o zadnji tekmi s Sežano, številnih poškodbah svojih varovancev ter pričakovanjih pred jutrišnjo tekmo.

Muro po remiju s Sežano v soboto čaka še eno gostovanje, tokrat v Celju. Trener Ante Šimundža se je pred novo preizkušnjo še uzrl k pretekli nedelji: »S pristopom na zadnji tekmi sem zadovoljen. V Sežani smo bili priča zelo težkemu gostovanju, s točko smo zadovoljni, vsekakor pa smo si želeli tri točke.«

Črno-beli so v Sežani nastopili v zdesetkani zasedbi, saj so zaradi poškodb počivali Alen Kozar, Fejsal Mulić, Marin Karamarko, z bolečinami so se ubadali Armin Ćerimagić, Klemen Šturm in Luka Bobičanec, prepoved nastopa pa je imel Žan Karničnik. Kakšen je zdravstveni karton ekipe pred tokratno tekmo? »Boljši kot pred Sežano. Še naprej ostajamo brez kapetana Alena Kozarja, zaradi poškodb pa sta na žalost jesenski del sezone že zaključila Fejsal Mulić in Luka Bobičanec. Zaradi kartonov ne bo imel pravice igrati Marko Brkić,« pojasnjuje Šimundža.

S Celjem so v tej sezoni igrali že dvakrat in osvojili štiri točke. Tekma 1. kroga Prve lige Telekom Slovenije se je na Areni Zdežele končala z 2:2, na Fazaneriji pa so slavili z 1:0. Kakšno tekmo pričakuje trener? »V Celju je vedno težko gostovanje, doma igrajo napadalno in agresivno. Pričakujemo zahtevno tekmo, ambiciozno domačo ekipo, a razmišljamo predvsem o sebi. Spoštujemo vsakega nasprotnika, želimo pa iskati pozitivni rezultat ne glede na to, kdo je na drugi strani, in kje igramo. Strmeli bomo k svojim principom in temu, da bomo najboljši.«

Celjani so nevarni predvsem v fazi napada, kjer izstopajo posamezniki. »Ne bi izpostavljal posameznikov. Bistveno je, da igrajo kot ekipa, imajo izjemno transformacijo iz faze obrambe v fazo napada. So zelo čvrsta ekipa. Če si počasen, če počasi razmišljaš, imaš lahko težave. Morali bomo biti zelo hitri, dinamični in jim onemogočati hitre prehode ter jih obremenjevati v fazi obrambe. So ekipa, ki ima mladost in brzino, tako da se bomo morali na te stvari še posebej pripraviti,« opozarja Šimundža.

Foto: arhiv Pomurec.com

Tekma med Celjem in Muro se bo pričela v soboto ob 13.50 v živo jo boste lahko spremljali tudi preko našega portala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2019 ob 14:11 pipi gost

      Pred reprezentančnim tekmami so bili si zdravi samo Kozar nej.Ka ste te delali med pavzo,ka telko poškodovanih gej?Ne razmin toga.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2019 ob 14:45 gost

        PIPI POLOVICA MURAŠEV SE BO PRODALA, POTEM PA VIA PETA ALI DRUGA LIGA - ODVISNO KOLIKO DENARJA BO OSTALO V SOBOTI.

        8 10 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2019 ob 14:40 LEKADOL gost

      Pripravljeni za prodajo !!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2019 ob 14:49 pipi gost

      DF Ne piši gluposti. Kama se leko prodajo?

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2019 ob 14:55 gost

      ŠMINKER IDE NA MADŽARSKO, OSTALI SEM IN TJA.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2019 ob 15:30 čondraš gost

        Kaj je s tvojo košarkarsko krumpli wnb ligo ki za 5 gledalcev na tekmi, onesnažuje okolje z ogrevanjem dvoran ? Obvezna prepoved takšnih lig ki delajo škodo človeku in naravi, ter narediti iz te smešne krumpli lige, letne turnirje na dnevni svetlobi.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2019 ob 16:10 Strijc Džouže gost

      In potem bomo Df-ja nategnili od zadaj na suho in ga solali kak malo deco!🤣🤣🤣

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.11.2019 ob 16:35 Jovo gost

      Ante opet se nisi obrio, izgledaš kao pasha! Rekao sam ti više puta, kod jovoja se možeš uvijek obrijati i frizirati, i to đabe, jer si muraš! A ti ništa!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.11.2019 ob 19:12 gost

      Vidiš Ante, Jovo bi te na novo..

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.11.2019 ob 19:29 Jokica gost

      Šimeni samo joka.pred pol leta pa je dejal.da so igralci dojeli kaj je prva liga.in da Mura gre proti evropi.sedaj pa samo joka.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.11.2019 ob 19:37 Risto Kubara gost

      Boškovič noče dajat mesečne rate.(??? Saj se ve ) menedžeru.tudi se ve kateremu.pa Boškovič mora it.škoda.da se to dogaja v Muri.pa tako na čistih temeljih se je gradilo.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.11.2019 ob 19:42 gost

      Vse že videno parkrat..

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.11.2019 ob 21:00 pipi gost

      Risto Kubara ne piši budalaštine,ka de što mislo,ka se pa kaj kuha,tak kak je nekda bilo.Ni res. Nej je bil več na nivoji,kak je bil lansko leto,zato je nej mogel priti v ekipo in nič drugega je nej bilo. Što kaj zna ka je z Bobijon.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 7:14 gost

        Nej bil na nivoju???Tak kak Karamarko je sigdar odšpilo.So žal tudi druge stvari od zadaj,nej samo nogomet.Pa če si to priznaš ali nej.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.11.2019 ob 8:36 gost

      Ko se boste znebili Šimundže, boste napravili velik korak naprej. Gajsera pa na vsak način zadržite, ker je pravi strokovnjak. Velikokrat je že rešil Šimundžo pred katastrofo.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.11.2019 ob 8:59 MURA NERESNO gost

      Mi ki smo starejši in poznamo Muro za nazaj, za razliko od te dece, ki ne znajo kaj se je dogajalo z Muro v preteklosti. Mura nikoli ni bila resen, pošten klub in je zato do sedaj že 3x propadla ali so jo pa brsnili iz lige. Še dandanes so ostali dolgovi NK Mure, te so se pa pametnjakoviči pri Muri spomnili in ustanovili NŠ Mura in prva ekipa je tudi NŠ Mura in ne NK Mura ker NK Mura ne sme biti. To vi dečurlija ne veste, kake ciganije so se dogajale. Tudi zdaj de tak ko bodo zmanjkali pejnezi bodo vsi odšli, že vse videno v preteklosti.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 10:52 aaaaaaaaaaa gost

        Či bi tij meu kaj pojma bi nej takšne norosti pijso. Seveda je ta Mura NŠ Mura, kera je začala v najnižji ligi tak ka ta Mura s prejšnjo nema nikše veze. pPopadneš pa tij oprlej kak ta Mura.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 11:02 gost

        10:52........ je ta ista Mura v Soboti? JE! Igra ta ista Mura na Fazaneriji in ima svoje prostore na Fazaneriji? JA! Ima ta ista Mura grb nekdanje Mure? IMA! Ima ............... TO JE ISTI KLUB, SAMO TISTI, KI HOČEJO Z NJIM ZASLUŽITI, SO MU MALO SPREMENILI IME, DA JIM NI POTREBNO VRNITI DOLGOV. So se pa v tem klubu v preteklosti dogajale prave svinjarije. Starejši to dobro vemo. Pa tudi Šime je bil pri tem že zraven, potem je pa pobegnil od Mure, ko je zagustilo. Počakaj dve ali tri leta pa boš videl in doživel.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 11:49 gost

        Tudi s prejšnjimi Murami so " slepci in naivneži " tako mislili. Večina nas ve kaj se je potem zgodilo. Ni mi pa jasno kako ste lahko nekateri tako naivni, pokvarjeni in slepi, da podpirate rabote. Imam podjetje, se zadolžim, denar gre bog ve kam, spravim podjetje v stečaj in nisem nikomur nič dolžan. Za nekaj časa na istem naslovu odprem novo podjetje pod drugim imenom in raboto nekajkrat ponovim. Isto se dogajo z Muro, samo veliko navijačev tega ne vidi ali noče videti. Tisti pri koritu se pa vam smejijo in ..................... Eh, naivneži eni zaslepljeni.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.11.2019 ob 9:50 gost

      Bobičanca v Lendavi nočemo, k nam naj ne hodi, ker bo gor dobil, on že ve zakaj, tam je na dobrem mestu v Soboti, kar tam naj ostane, čoban medjimurski.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.11.2019 ob 10:55 aaaaaaaaaaa gost

      Bobi v Lendavo več ne bi šau za milijoune, tak ka ne bluzi. Mura je prouti Nafti kak Real Prouti Muri.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 11:09 gost

        Šminker ni vreden 40.000 evrov ne pa milijone. Če bo lahko šel k Madžarom za 30.000 evrov, bo to velika sreča. Mura je en seljački klub, ki ne bo dolgo v prvi ligi. Že večkrat videno in doživeto. Mura nima niti enega igralca, ki bi v Sloveniji kaj pomenil, da Evrope sploh ne omenjam. Njena igra je pa antipropaganda nogometa. NE BO DOLGO TRAJALO.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.11.2019 ob 13:41 DF gost

      MURAŠI DANES BOSTE PUŠILI KARINU CELJANSKU. BUDETE ŠKOLOVANI OD OD ZADAJ IN TO NA SUHO. ŠE MALO IN IZPAD IZ PRVE. LIGE. PROPAD SISTEMA.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.