https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Prižig lučk v Moravskih Toplicah

Kdaj: Ponedeljek, 02.12.2019 ob 17:00

Kje: Moravske Toplice, Moravske Toplice

Vabljeni, da se pridružite skupni prireditvi Občine Moravske Toplice, Vrtcev občine Moravske Toplice in TIC-a Moravske Toplice ter JKP Čista narava – svečanemu prižigu lučk in okrasitvi občinskega prazničnega drevesa v Pravljični deželi v središču Moravskih Toplic.

Prireditev se bo pričela pravljično – s predstavo Kdo je napravil Vidku srajčico, s katero se bodo v vrtcu Moravske Toplice v ponedeljek, 2. decembra 2019, ob 17. uri predstavili starši otrok iz Vrtca Moravske Toplice. Po predstavi se bomo z laternami podali na pot do Pravljične dežele, kjer si bomo skupaj ogledali pravljične junake in svečano prižgali lučke.

Občina Moravske Toplice se ponaša s svojimi 28 naselji, zato jim bomo letos namenili posebno pozornost z občinskim prazničnim drevesom v pravljični deželi v središču Moravskih Toplic, na katerem bodo s pridnimi rokami vzgojiteljic vrtcev občine Moravske Toplice ustvarjeni izvirni eko - okraski vsakega naselja in enot vrtca, ki ga bodo z veliko dobre volje skupaj okrasili predstavniki vsakega od naših 28 naselij in enot vrtca.

Svečan prižig lučk se bo v Pravljični deželi (v parku pred cerkvijo v Moravskih Toplicah) začel ob 17.45 uri.

Prireditev bo ob vsakem vremenu. Vabljeni!