https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razstava medenih ulic Lendave in Monoštra

Lendava, 06.12.2019 ob 13:30  

V Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi si do 11. decembra lahko ogledate razstavo Medene ulice, ki vsebuje stari mestni jedri Lendave in Monoštra izdelani iz medenjakov.

Razstava je nastala v sodelovanju med Lendavo in Monoštrom v projektu MURABA. V sklopu projekta so zainteresirani posamezniki, skupnosti in nevladne organizacije iz Lendave in Monoštra izdelali božične makete svojih mest iz medenjakov. Razstava tako vsebuje najlepše zgradbe in najpomembnejše znamenitosti Lendave in Monoštra.

Obe pomanjšani mesti z okoliškimi naselji sta do 11. decembra na ogled na razstavi v zgornji avli Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi, nato pa se bo razstava preselila v Monošter. Ob zaključku razstave 21. decembra bo razstavljene zgradbe mogoče kupiti na dobrodelni dražbi, katere izkupiček bo namenjen Karitasu v Lendavi in Monoštru.

 Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2019 ob 17:00 Andreja gost

      Medena čudesa, da ti sapo zapre! Lectarski umetniki, čestitke, čestitke!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.