https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO in VIDEO: Znan vzrok požara v Murski Soboti

Murska Sobota, 04.12.2019 ob 0:00  

V središču Murske Sobote je prišlo do požara.

Policijska uprava Murska Sobota je bila danes ob 11.31 obveščena o požaru na stanovanjski hiši na Gregorčičevi ulici v Murski Soboti. Trenutno še poteka intervencija gasilcev. Ena oseba je bila odpeljana v bolnišnico.

Zaradi gašenja je bila zaprta cesta na Gregorčičevi ulici, promet pa je sedaj že sproščen.

Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom je bilo ugotovljeno, da je do požara na starejši stanovanjski hiši prišlo najverjetneje zaradi preobremenitve dela električne inštalacije v hiši.

Po nestrokovni oceni je nastalo za okrog 30.000 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so sporočili iz PU Murska Sobota. 

Več sledi...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2019 ob 0:39 PGD gost

      Kaj so odklopili akumulator? Drugače pa, ko vidiš hišo ti je vse jasno. Tako, kot je dotrajana hiša je dotrajana električna napeljava. Samo vprašanje časa je, kdaj bo kje zagorelo v starih hišah, kjer so inštalacije stare 40, 50 ali več let. Še bolj je problematično pozimi, ko se kakšna peč priklopi. Potem pa še štedilnik in pečica. Pa bogndaj še pralni stroj. Namesto varovalke pa že davno notri žebelj ali kak drug kos debelejše žice.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2019 ob 19:35 jole gost

      Ta iža bi se vsak čas pogreznila sama vase .To je sramota za mesto.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.