https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Začela se je Pomurska liga v namiznem tenisu

7.12.2019  

V sredo, 4. decembra, je bil odigran prvi krog Pomurske lige v namiznem tenisu. Pomursko namiznoteniško ligo sestavlja 7 ekip.


Rezultati prvega kroga so sledeči:

Sobota mladi : Jelenov hram   6:4   

Za ekipo Sobota mladi so igrali: Anamarija Horvat in Eva Horvat vsaka po 2 zmagi, Luka Šantavec 1 zmaga in dvojica sester Anamarija in Eva Horvat. Za Jelenov hram pa: Jože Žekš 3 zmage, Ivan Ocepek 1 zmaga ter Zdenko Uzelac in Robert Benkovič.

Sobota veterani 2 : Mala Nedelja   4:6  

Za Sobota veterane 2 so igrali: Dominik Maček 3 zmage in dvojica Dominik Maček - Vojko Gumilar. Za Malo Nedeljo pa: Roman Štuhec, Marko Kreft in Igor Reberc vsak po 2 zmagi.

Lipa Beltinci : Kema 3    6:4

Za Lipo - Beltince so igrali: Viktor Tkalec in Thomas Tratnjek vsak po 2 zmagi in Ivo Sklizovič 1 zmaga ter dvojica Tkalec – Tratnjek. Za Kemo 3 pa: Vlado Veren 3 zmage in Ema Crnkovič 1 zmaga ter Jože Fartek in Ana Gergek.

Foto: Ntk Murska Sobota (iz tekem Sobota mladi-Jelenov hram in Sobota veterani 2-Mala Nedelja)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2019 ob 10:35 Risto Kubura gost

      Za koga pa igra Geza Mezga????

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.