https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Bogatejši za novo krožišče

Polana, 09.12.2019 ob 6:00  

V Polani so se vozniki že zapeljali po krožišču s štirimi kraki, ki so ga zgradili v križišču za Markišavce in Gorico ter Predanovce. Uredili bojo tudi pločnike, ki bodo potekali do pokopališča v Polani. V sklopu gradbenih del bo na tem delu urejena tudi javna razsvetljava.

Vrednost celotne investicije znaša 124.376 evrov, pri čemer del stroškov krije podjetje Roto Group in sicer za dela, ki se izvedejo na račun dodatnega kraka – priključka direktno v krožišče.

Delež Mestne občine Murska Sobota znaša 118.471 evorv, izbrani izvajalec del je Komunala Murska Sobota.

Z ureditvijo urbanega krožišča se bo izboljšala prometna varnost v križišču lokalnih cest v Polani, istočasno pa bo to ukrep za umirjanje prometa. Z ureditvijo pločnika v krožišču ter z nadaljevanjem pločnika vse do pokopališča se zagotavlja varnost najranljivejšim v prometu, navajajo pri murskosoboški občini.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2019 ob 8:51 gost

      Vstran vržen denar. Komu je potrebno to Krožišče? PAVLINJEKU. iN OBČINA MIRNE DOŠE ZA TO POTROŠI 120.000 EVROV. Jevšek kdaj boš nehal razmetavati denar za nepomembne stvari oziroma ZA NAŠE?

      22 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.12.2019 ob 9:11 gost gost

        eni ste rejšan čudni, ne paše vam več nikaj. Lepo ka se neka napravi, pa tudi pločnik de znan domačinom prav prišel. Tij DF se pa zdaj odloči pod kero občino spadaš.

        6 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.12.2019 ob 9:31 en gost

        Ti si malo čuden, ka komentiraš nekaj o čen več kak očitno nemaš pojma! Pločniki so v Polani obstajali že pred izgradnjo toga krožišča! Tak ka drugič se najprle malo pozanimaj o stvari, prle kak opet napišeš kakši blesavi komentar!

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.12.2019 ob 9:33 en gost

        Ti si malo čuden, ka komentiraš nekaj o čen več kak očitno nemaš pojma. Pločniki so v Polani obstajali že dugo prle kak so to blesavo krožišče postavili.

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2019 ob 9:29 en gost

      Največja blesarija ka so jo lejko naredili! Na ton križišče je nej NIKDAR bilo nesreče, oni pa so kak izgovor za izgradnjo toga krožišča uporabljali izraz črna točka??? Naj bi rajši razširili tan tisto cesto od Polane do Markišavec na keroj se dva navadniva avtoja nemreta normalno srečati, nej ka bi se malo nej človek v grabo mogo odpelati! Ker promet po toj cesti se je v zadnjih par letih povekšo nenormalno. Ka nemo pravo o ton kelkokrat tan srečan tovornjake pa včasih celo velke šlepere, keri se sploj tan nebi smeli voziti.

      28 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.12.2019 ob 12:14 sobota gost

      V Soboti je polno križišč kje bi potrebna bila krožišča. Zdaj pa pri gostilni bougi za hrbton napravijo krožišče. Komi ?

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.12.2019 ob 10:47 Kekec gost

        S cest trbej pobrati vse znake STOP in Nimaš prednosti in napraviti krožišča. Tudi pri meni doma, ka mo ležej na cesto z garaže pripelo. Pa vsi bi mogli znouva bar teorijo delati, če tej dvej znakov več nede. Ka so napravili pločnik do pokopališča je super, križišče pa je ta vrženi pejnez. Ceste pa v kurci.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.12.2019 ob 18:39 Pav li njek gost

      Samo za mene

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.12.2019 ob 13:04 gost

      hehe se bo veselo vozilo prek te male grabice :D

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.12.2019 ob 19:41 gost

      Polana spada v MOMS in je pač mogoče bila želja podjetnika da se zgradi krožišče in to je tudi prav,pa čeravno je brez veze.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.