https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Občinski svet Občine Ljutomer uradno z novim članom

Ljutomer, 09.12.2019 ob 19:00  

V sejni sobi Občine Ljutomer je v ponedeljek, 9. decembra, potekala 7. redna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer, kjer so v svoje vrste sprejeli novega člana.

Seje se je udeležilo 11 članov Občinskega sveta, kar je ravno še dovolj, da je bila seja sklepčna. Dnevni red pa se je začel s potrditvijo mandata novemu članu Občinskega sveta Damjanu Bogdanu z liste SD.

Kot smo poročali v začetku oktobra je na 6. redni seji nepreklicno zapustil mesto svetnika Franjo Karlovčec. Kot je takrat obrazložil Karlovčec se je v njegovi stranki SD pojavil dvom, ker podjetje katerega direktor je, sodeluje s podjetjem katerega delni lastnik je tudi Občina Ljutomer. Prispevek najdete tukaj.

Franja Karlovčeca je sedaj uradno nadomestil Damjan Bogdan, ki je bil naslednji na listi SD v I. volilni enoti.

Več iz seje sledi ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2019 ob 22:45 tone gost

      Kaj se gredo ti občinski svetniki? Da kakšen manjka se že zgodi, ker so kakšne druge stvari vmes. Da jih pa manjka 9 je pa huda. Na seji je prisotnih 12 in ne 11, kot piše. Očitno pisec ne zmore prešteti do 12. V glavnem ZAKAJ je manjkalo ostalih 9 članov občinskega sveta? Kaj se oni norca delajo iz svojih volilcev? ZAKAJ potem sploh gredo kandidirat, če se tako obnašajo, da jih ni na sejo? Potem se pa čudite, da vas Olga pleje, kot se ji zdi. Še en mandat ima zagotovljen, ker ste NERESNI !!!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.12.2019 ob 7:55 gost

      Točno to, neresnost in neogovornost. Pred volitvami pa Karlovčec ni vedel, da je v stranki SD in da posluje z občino. Spet zavajanje in sprenevedanje iz vrst SD. Kaj pa njegov strankarski kolega Matjaž Han in njegovo poslovanje z državnim Petrolom.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.12.2019 ob 8:41 Marko gost

      Karlovčec je bija samo lutka na SD listi. Zdaj pa je spet notri pokvarjenec in spletkar. Sramota, nikoli več ne volim SD-ja. Olga tebi pa želim, čeprav te nisem vola, da pometeš s temi smetkami, drugega si ne zaslužijo. Na naslednjem mandatu imaš spet moj glas.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.12.2019 ob 8:58 Starocesnar gost

      Sramota da se seje sklicujejo med delovnim časom saj je bilo opozorjeno na to že večkrat. V ostalih občinah se seje sklicujejo v popoldanskem času po 16h Ljutomer pa je izjema. Vendar je pa res da to kar se dogaja v Ljutomerskem OS ne vodi nikamor. Tudi gos. Županja bo mogla začet razmišljat drugače. V državi so raspisana sredstva za izgradnjo novih izobraževalnih objektov v Ljutomeru pa ta sredstva zavračamo in kupujemo nazaj svojo lastnino( Dvorec Jeruzalem) z tem denarjem bi imeli projekt in gradbeno dovoljenje narejeno in ostalo bi še za pripravo zemljišča in temelje. Sedaj pa ne premore toliko morale da bi vsaj volilno obljubo o izgradnji šole v Cezanjevcih uvrstila v proračun. Pri vsem tem pa ji pomaga podžupan, ki je prav iz tega okoliša, pardon saj on ne rabi šole sin je odšel od doma in ni mu potrebno se borit za to.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.12.2019 ob 13:14 Marko gost

      Opaaa...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.12.2019 ob 15:02 gost gost

      Kje pa je ostala opozicija?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.12.2019 ob 21:37 gost

      Županjina opozicija pa rep med noge in gasa....

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.12.2019 ob 5:55 Prlek gost

      Največje ČUDO pa je Kaučič ha ha ha, pa sploh vejo ka normalnega pitati? Dol podneš

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2019 ob 6:54 Boštjan gost

        Pa si ti sploh razumel vprašanje? Vprašal je, če knjižnica sodeluje kaj z okoliškimi šolami in če poskuša slediti potrebam okolice. Kaj pa je s tem narobe?

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.12.2019 ob 6:00 Tinek gost

      Da ti ne razmis, hteja je povedati, da bi rad presteja 1 knjigo, pa je bogi ne dobi, te pa se ne razmi, da je duga cakalna vrsta, pa je pac pita to na seji.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.12.2019 ob 6:45 Mitja gost

      Najboljše je tak, da se sploh na sejo ne pride, če pa si že tam, pa da si tiho in kimaš. Tako nisi nič kriv.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.12.2019 ob 10:09 Srečko gost

      Boštjan: ti si se le tumbek, saj pa vsaka knjižnica sodeluje z šolami, halo jojjj kak eni nekaj na pamet. Pita je zakoj se knjiga ČUDO ne do dobiti, mislim da še mi vuha dobro delajo. Pa kaj to na seji sprašuvle, kot da je malo reter.... naj postavi konkretno , pametno vprašanje , ne pa za vrtec.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      11.12.2019 ob 14:25 Albin gost

      Ge pa je bija mađister, keri si je voz za 90 jürjov pripela???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.