https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pomurska turistična zveza podelila najvišja priznanja

Rakičan, 11.12.2019 ob 11:50  

V torek, 10. decembra, je v dvorcu Rakičan potekalo že 24. Srečanje turističnih delavcev Pomurja. Tudi letos je Pomurska turistična zveza podelila priznanja, plakete in kipec štorklje najzaslužnejšim na področju turizma.

Priznanja, plakete in kipec štorklje se podeljujejo na podlagi razpisa, ki ga vsako leto objavi Pomurska turistična zveza. Ob tej priložnosti so zbrane med drugim nagovorili Peter Misja, podpredsednik Turistične zveze Slovenije, Uroš Kamenšek, predsednik PTZ, dr. Robert Celec, direktor RIS Dvorca Rakičan in Meta Frangež, 23. Vinska kraljica Slovenije.

Priznanje na področju turizma

Srebrno priznanje na področju turizma je prejelo Turistično društvo Lipa in Turistično društvo Dišeči volčin.

Nagrado za profesionalno delovanje na področju turizma

Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Zavod za turizem in razvoj Lendava, Hiša Tara, Aleš Šrok, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji in Gostišče Aleksander, Igor Smodiš s.p. so prejeli nagrado za profesionalno delovanje na področju turizma.

Prostovoljno delo na področju turizma

Priznanje za prostovoljno delo na področju turizma so prejeli Vida Kozar, Anton Golnar, Slavica Gregorinčič, Tatjana Mijatović, Turistično društvo Dobrovnik ter zakonca Mavrič (Erika in Zvonko Mavrič).

Plakete Pomurske turistične zveze

Podeljene so bile tri plakete Pomurske turistične zveze. Prejeli so jih Hilda Vogrinčič, Jožef Rituper in Medičarstvo Jožica Celec, Damjan Celec s.p.

Kipec štorklje Mestni občini Murska Sobota

Mestna občina Murska Sobota je prejela najvišje priznanje Pomurske turistične zveze - kipec štorklje. Priznanje je prejela za dolgoletno spodbujanje razvoja zasebne in javne turistične dejavnosti v celotni regiji. Rezultati njenih dolgoletnih prizadevanj za prepoznavnost in dvig obiska, se odražajo v kazalnikih rasti turističnih nočitev in obiska. Skupaj s svojimi javnimi zavodi in drugimi organizacijami skrbi za promocijo občine in regije doma in po svetu, kar ji še posebej uspeva z novim turističnim produktom EXPANO.

Murskosoboški župan dr. Aleksander Jevšek je ob prevzemu priznanja povedal, da brez prave ekipe vseh ciljev, ki so si jih v občini zadali, ne bi mogli uresničiti. Zato je na dogodek povabil svoje sodelavce iz mestne uprave, Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota in Razvojnega centra Murska Sobota, ki si vsak na svojem področju prizadevajo za razvoj turizma v občini in regiji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.12.2019 ob 12:13 gost

      Šerif se nekam kislo drži, kot da bi vedel da je dobil mačka v žaklju, ob izjemnih izgubah Expanoja. Ni res? Potem pa dajte rezultate poslovanja na plano...

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.12.2019 ob 12:15 gost

      Šerif se nekam kislo drži, kot da bi vedel da je dobil mačka v žaklju, ob izjemnih izgubah Expanoja. Ni res? Potem pa dajte rezultate poslovanja na plano...

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.12.2019 ob 12:45 gost

      Pavlihova pratika.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.12.2019 ob 15:39 OJ JOJ, JOJ gost

      Soboti najvišje priznanje, zakaj pa le? Mi gdo ve povedati eno dobro zadevo v Soboti? Še na področju podeljevanja vlada popolna korupcija, sram naj vas bo banda.

      21 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.12.2019 ob 15:53 gost

      Kaj pa Peter Podlunšek? Zakaj on ni dobil medalje ali priznanja? Saj je s svojim letenjem po svetu pripeljal na desetine milijonov turistov v Soboto. Ali ni?

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.12.2019 ob 15:57 gost

      Kje pa sta beltinska turizem in kultura?

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.12.2019 ob 16:13 gost

      Zdaj kak Elice nega ,sta v p...m...!

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.12.2019 ob 17:25 gost

      KO SAM SEBI NAGRADO DAŠ IN SE SMEJIŠ ZRAVEN.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.12.2019 ob 18:00 Pika na I gost

      Če sem čisto odkrit mi župan že rahlo gre na živce. Vedno težje ga gledam.

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.12.2019 ob 18:10 Godžiro gost

      Oh , Bog moj , kakšni modeli .

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.12.2019 ob 18:10 gost

      Kaj šerif nima kaj drugega obleči in obuti kot te ponošene kavbojke in te rjave čevlje?? Dajte eno akcijo napravite zanj ali ga pa naj kdo vsaj malo poduči o primernosti oblačenja in urejenosti na raznih nastopih.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      11.12.2019 ob 18:32 gost

      Pika na I , ko si ga pa volil ti ni šel na živce. Zdaj ga imej še naprej.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2019 ob 18:59 gost

        Saj v Soboti nisi imel kaj voliti. Oba enaka samodržca. A vseeno mislim, da bi drugi, ki ni bil izvoljen, več napravil za občane. TA DELA SAMO ZA ELITO.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      11.12.2019 ob 20:20 sd gost

      on je privrženec pušče saj je tam zmagal

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.12.2019 ob 21:28 čondraš gost

        Ve se kje slovenska levica pobira glasove, pri socialnih problemih, od južnih naseljencev , do homoseksualcev in Ziganov..podpora omenjenim ni zastonj.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      11.12.2019 ob 22:33 karči gost

      ka vas tak boli ta jevšek, nej je istina što ge glasove pobere ,zadnja žarnica nam je nej svetila v korist in vsi smo ščeli štiheca vršti dol od županovanja in novoga župana imeti keri dela dobro za vse občane mestne občine m.sobote,čondraš pa kak omenjaš ka podpora ni zastonj vsi ki smo volili jevšeka smo ga z veseljem volili in dali svoj glas, ne omenjaj homoseksualcev ker si med njimi ciganom pa lepo daj mir. da nebi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.12.2019 ob 9:00 gost

        On dela dobro za vse občane????? Ti sanjaš? Kje so nova delovna mesta, nova najemna stanovanja, dovolj zaposlenih v vrtcih, bolnišnici, domovih starejših, novi domovi starejših, urejeni pločniki in ceste v mestu, skrb za invalide, starejše, nemočne, ........................???????? Še veliko je tega, česar nisem napisal in urejena mesta z dobrim županom imajo, Sobota pa nima. V SLOVENIJI NI ŽUPANA, KI TOLIKO HODI PO RAZNIH PRIREDITVAH IN SE NA VELIKO SLIKA.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.