https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Bakovcih priredili božično novoletni koncert

Bakovci, 14.12.2019 ob 12:00  

V telovadnici Osnovne šole Bakovci so priredili božično novoletni koncert. 

V polni šolski telovadnici so nastopili učenci in zaposleni na OŠ Bakovci in POŠ Dokležovje, ki so zapeli skupaj z učenci in obiskovalce popeljali v predpraznični čas. Najmlajši so zaplesali v pričakovanju snežink. Učenci podružnice pa so navdušili s folklornim nastopom.

 

Učenci bakovske osnovne šole so pripravili božični bazar. Prostovoljni prispevki, zbrani na božičnem bazarju, so šli v šolski sklad.  

Zbrane je nagovorila tudi ravnateljica Osnovne šole Bakovci Jožica Lukač in se med drugim zahvalila vsem, ki jih podpirajo.  

 

 Presenečenje letošnjega koncerta so bili mladi pomurski rokerji skupine Glassroom Band, ki so dokazali, kako raznolika in hkrati odlična je lahko interpretacija glasbe v širšem pomenu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.