https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Drsališče odprli tudi v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 16.12.2019 ob 6:05  

V petek, 13. decembra, je potekala otvoritev drsališča v Gornji Radgoni, ki je postavljeno na Trgu svobode pred Mladinskim centrom.


Drsališče bo obratovalo vse do 31. januarja 2020 in tako dodatno popestrilo praznično vzdušje v mestu sejmov, otvoritve pa so se najbolj razveselili otroci, ki so se hitro podali na ledeno ploskev.

Drsališče, velikosti 200 m², omogoča zabavno doživljanje zimskih radosti za vso družino. Začetnikom so na razpolago na ledu podporni pingvinčki, mogoča je tudi izposoja drsalk, izven obratovalnega časa pa je možno drsališče zakupiti za kakšen hokejski spopad.

Za prijetno vzdušje na drsališču bo skrbela popoldanska animacija za otroke, glasbena kulisa in ponudba dišečih toplih napitkov ter prigrizkov. Ob drsališču se lahko obiskovalci okrepčajo tudi ob toplem čaju in kuhančku, pečenih kostanjih ali klobasah.

Na otvoritvi drsališča je zbrane nagovoril župan Gornje Radgone Stanislav Rojko, dogodek pa so glasbeno popestrili nastopi članov Glasbenega ateljeja Bach in skupine D-Dur. Na ledu je potekala tudi plesna točka Drsalnega kluba Celje.

Odpiralni čas novega drsališča bo:  ponedeljek - četrtek: 14.00 -19.00, petek: 14.00 -21.00, sobota: 13.00 -21.00 ter nedelja: 13.00 -19.00.

Kmalu se bodo obiskovalci lahko sprehodili tudi med stojnicami Pravljičnega mesta, ki bo odprto med 16. in 18. decembrom.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.