https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Občina Lendava bo z novim letom dobila podžupanjo

14.12.2019 ob 14:55  

Župan Občine Lendava Janez Magyar je imenoval novo podžupanjo, ki bo nadomestila Otta Močneka, ki je odstopil konec oktobra.

Naj spomnimo, da je po odhodu dr. Mihaela Kasaša, lendavski župan imenoval tri nove podžupane. Ivana Koncuta je zadolžil za področje turizma in športa, Igorja Kulčarja za področje okolja ter gospodarstva, Otta Močneka pa za področje manjšine. A slednji je konec oktobra odstopil z mesta podžupana, več o tem najdete tukaj.

Na podžupanski stolček bo namesto Močneka sedla Rozina Nemec, članica Občinskega sveta Občine Lendava s stranke SDS. Funkcijo, ki jo bo opravljala nepoklicno, bo nastopila 1. januarja 2020.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2019 ob 15:03 čondraš gost

      Občina pa ima denarja, 1 župan in 3-je podžupani. To bo razsvetljenje v Lendavi, od turizma, gospodarstva in še česa ;). Malo ga biksajo, če občina nima denarja je še 1 podžupan preveč.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2019 ob 15:51 madžar gost

      Polefko de konec z madžarizacijo v Lendavi. Lendava je v Sloveniji. Zopet želim biti Slovenec v Lendavi. In bom. S slovenskim jezikom.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2019 ob 17:33 slovenec gost

        pol se pa ne podpisuj z imenom madžar :) malo smešno izpade. lendava je pa itak gor zrasla kot madžarsko mesto samo so pred 100 leti v franciji nekaj šuštrali pa so pač tak napravili kak je, lidje so pa ostali ge so prle živeli

        9 10 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2019 ob 16:47 Jaz bi tudi bil podžupan gost

      Občanov je iz leta v leto manj, podžupanov pa iz leta v leto več. Kaj podžupana za javni WC že imamo? Pa podžupana za drsališče bi tudi lahko nastavili.

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2019 ob 20:57 Podžupan gost

        Pa podžupana za prazen center za zaščito in reševanje bi tudi lahko meli. Miljonska naložba v stavbo brez opreme, brez ene same mize.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.12.2019 ob 8:05 Julij gost

      Jaz se javim za podžupana drsališč!

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.12.2019 ob 8:44 Tina gost

      Pa dobro, kaj se je vsem res zmesalo v tej lendavi? Kolko jih bos se imenoval? In celo leto se je govorilo, da ni denarja. Tudi sama sem volila zate, predvsem ker se mi je zdel Dejan premlad, ampak zdaj, po vseh teh zdrahah, se bojim da sem narobe obkrozila in veliko jih deli to mnenje. Ker glede pameti in znanja ni bilo vprašanja, ampak sem ti vseeno dala možnost. Od velikih obljub, snemanju sej, delovnih mestih, enakosti obcanov smo dobili samo veliko veselic in kupic v rokah, delovna mesta za protikandidate - podpornike, usluge prijateljem in veliko javnega denarja, ki se pretaka v trgovino. Kavarna v gledalisu je tvoje delo, podobno kot alkohol v obcinski upravi, ki ga nisi sankcioniral. Slisim tudi da vodilni na obcini nimajo pogojev za delovno mesto. Samo, da so nasi. S peticijo so se uprli novi nacelnici v upravni enoti, pri tebi pa ona vodi igro kot direktorica. Zacni delati kot se spodobi, eno leto je mimo. lp, Obcanka

      37 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 16:12 vinček gost

        Še kar solidno razmišljaje. Ampak ne bi preveč zategnje, raje dajmo zdaj eno nazdravit s kupico! Na zdravje!

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.12.2019 ob 9:57 gost.2 gost

      Tak nam treba,gda volimo teleta iz SDS,ta revček mora imeti ob sebi toliko podžupanov,saj hkrati na Hrvaškem vodi,volilno kampanjo Kolinde,za predsednico,Lepe naše.

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.12.2019 ob 11:56 Snemanje gost

      Kdaj bo pa snemanje občinskih sej? A bo treba počakati na nov mandat? Mislim, kot da bi šlo za zagon rakete v vesolje ne pa eno prokleto snemanje sej pa magari s kalkulatorjem.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.12.2019 ob 12:09 Lendavski nadvojvoda gost

      Ej,župan,ti zamerim,da Kolinde nisi prijel za rit,ko si imel priložnost in roko blizu.Bi šel v zgodovino.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 14:36 sd gost

        Ma jaz bi jo na njegovem mestu polizal. Sploh zdaj, ko bo Čokolinda. Sladka, dobro pitana ... proizvedena v Podravki.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.12.2019 ob 8:12 Lendavčan gost

      Preden niso bili izvoljeni so močno kritizirali vse in obljubljali marsikaj samo da nategnejo neumne ovčke,to je tipični trgovec,kakšne resnejše zadeve se itak ne spomni izpeljati,včasih ni dovolj nazdravljati z špricarjem.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.