https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Božički pričarali božično vzdušje

Murska Sobota, 21.12.2019 ob 14:50  

Na Drevoredu Martina Luthra je zaživelo Božično senje.

Včeraj, 20. decembra, je na Drevoredu Martina Luthra zaživelo Božično senje. Utrinke iz sejma najdete tukaj. Obiskovalci pa so lahko prisluhnili koncertu TUBA BOŽIČ 2019.

Prvi tuba božič so organizirali godbeniki Prekmurske godbe Bakovci v sodelovanju s Pihalnim orkestrom Ljutomer ter glasbenimi šolami Murska Sobota, Kranj, Celje in Kamnik. V Kranju je tradicija tuba božiča stara že nekaj let. Želja je, da bi se ta dogodek ohranil tudi v Pomurju.

S slovenskimi in tujimi božičnimi skladbami so božično vzdušje v Murski Soboti pričarali božički - evfonisti in tubisti z mentorjem Urošem Koširjem.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.