https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plavalci PK Zdravilišče Radenci na Hrvaškem do srebra

24.12.2019  

V soboto, 21. decembra, se je Plavalni klub Zdravilišče Radenci udeležil 4. memorijala Anto Dragić v Čakovcu na Hrvaškem, ki ga organizira ČPK Čakovec.

Tekmovanja so potekala v 25 m bazenu, merjenja časa pa je bilo elektronsko.

Tekmovanje je potekalo po naslednjih kategorijah:

  • Dečki: A: 04.-05., B: 06.-07., C: 2008 in mlajši
  • Deklice: A: 05.-06., B: 07.-08., C: 2009 in mlajše

Na tekmi je plavala tudi večina plavalcev PK Zdravilišče Radenci iz tekmovalnih selekcij, ki so domov odnesli tudi nekaj srebrnine.

Tinkara Car je bila na 50 m prosto in 200 m prsno odlična druga, na 100 m prsno nam je priplavala tretje mesto, na 50 m hrbtno je bila na »nehvaležnem« četrtem mestu.

Luna Bobič je bila na 50 m prosto in 50 m delfin prav tako druga, na 100 m prosto je bila na četrtem mestu, na 100 prsno pa je priplavala do odličnega 5 mesta.

Tjaša Horvat si je priplavala tretje mesto na 50 m prsno, na 50 m prosto in 50 m hrbtno je bila šesta na koncu si je priplavala četrto mesto na 100 m prsno.

Na tekmi so plavali tudi Grega Ritonja, Kai Borovič, Lan Sečko, Katarina Lopert G., Katarina Hozjan, Maruša Šobak, Sara Nemec, Teo Temlin, Jaka Šeruga in Eva Jurjovič. Po besedah glavne trenerke Barbare so tudi ostali pokazali odlično plavanje.

Foto: PK Zdravilišče Radenci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.