https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo učitelje, kliničnega farmacevta in reševalca iz vode

27.12.2019 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili prosta delovna mesta na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS in nekaj najbolj zanimivih izbrskali. V nadaljevanju preverite katera, mogoče je katero primerno ravno za vas.


K - BUS, tovarna avtobusov d.o.o. iz Murske Sobote išče avtoličarja s srednjo poklicno izobrazbo, smer Motorna vozila, ladje in letala. Za zaposlitev za določen čas, 6 mesecev, pričakujejo 1 leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 27. 12. 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče kliničnega farmacevta specialista II (E028005) v primarnem zdravstvu. Za zaposlitev je potreben magisterij znanosti (prejšnji), smer Farmacija in lekarništvo, alternativna izobrazba je visokošolska 2.stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., smer Farmacija in lekarništvo. Od kandidata pričakujejo dve leti delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika, vozniški izpit B kategorije in osnovna računalniška znanja. Prijava mora vsebovati: življenjepis, dokazilo o izpolnjevanju pogojev glede zahtevane stopnje izobrazbe, dokazila o ustreznosti specializacije (opravljeno specializacijo iz klinične farmacije), odločba o veljavnosti licence), poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic (ZPacP), odgovoren odnos do dela. Kandidati naj vloge pošljejo po pošti do 27. 12. 2019.

OSNOVNA ŠOLA VERŽEJ išče računalnikarja in učitelja izbirnih predmetov s področja računalništva. Pričakovana izobrazba je visokošolska 2.stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., smer Računalniške vede. Za zaposlitev za določen čas, 6 mesecev, pričakujejo vozniški izpit B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika in zahtevna računalniška znanja. Kandidat naj priloži k vlogi z življenjepisom potrdilo o izobrazbi, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, potrdilo iz kazenske evidence (izdano največ pred tremi meseci) in potrdilo sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku (izdano največ pred dvema mesecema). Prijava je mogoča do 27. 12. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

SEGRAP RUDARSTVO, PROIZVODNJA IN GRADBENIŠTVO D.O.O. išče reševalca iz vode v Biotermah Mala Nedelja. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, alternativa je višješolska (prejšnja) ali višja strokovna. Za zaposlitev za nedoločen čas je potreben vozniški izpit B kategorije, dobro znanje slovenskega jezika ter opravljen Izpit za reševalca iz vode za bazenska kopališča. Resnemu kandidatu je podjetje je pripravljeno tudi kriti stroške opravljanja Tečaja za reševalca iz vode. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti vse do 27. 12. 2019.

GIMNAZIJA FRANCA MIKLOŠIČA LJUTOMER išče učitelja strokovnih predmetov v umetniški gimnaziji, smer gledališče in film. Potrebna je visokošolska izobrazba 2.stopnje (ali visokošolska univerzitetna prejšnja) ipd., Avdiovizualne tehnike in (multi)medijska proizvodnja. Potrebna s zahtevna računalniška znanja. Gre za zaposlitev v okviru javnega razpisa MIZŠ »PRVA ZAPOSLITEV NA PODROČJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA 2020« Učitelj začetnik je oseba, ki je stara do vključno 29 let ob vključitvi v operacijo (1. 4. 2020), izpolnjuje z zakonom in drugimi predpisi določene pogoje o izobrazbi za delovno mesto strokovnega delavca v javnoveljavnem programu. Prijava je mogoča do 4. 01. 2020, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

OKROŽNO DRŽAVNO TOŽILSTVO V MURSKI SOBOTI išče višjega pravosodnega svetovalca (PDI) z opravljeno 2. stopnjo visokošolske izobrazbe, smer Pravne vede. Za zaposlitev za nedoločen čas so potrebne dvoletne delovne izkušnje, tekoče znanje slovenskega jezika, osnovna računalniška znanja, obvezno opravljen pravniški državni izpit, izpit iz državno-tožilskega reda (lahko opravi naknadno),obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv (lahko opravi naknadno) oz. kot je objavljeno na spletni strani VDT RS. Prijava je mogoča do 3. 01. 2020, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA I LENDAVA/I. SZ. LENDVAI KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA išče učitelja športa. Potrebna je visokošolska izobrazba 2. stopnje (ali visokošolska univerzitetna – prejšnja), smer Izobraževanje učiteljev posameznih predmetov. Za zaposlitev za določen čas 8 mesecev je potrebno priložiti naslednja dokazila: potrdilo o pedagoško-andragoški izobrazbi, potrdilo o strokovnem izpitu, potrdilo o aktivnem znanju madžarščine in obe potrdili o nekaznovanosti v skladu s 107. a členom ZOFVI. Potrebno je tekoče znanje slovenskega in madžarskega jezika. Prijava je mogoča do 31. 12. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA PROSENJAKOVCI - KÉTNYELVÜ ÁLTALÁNOS ISKOLA, PÁRTOSFALVA išče gospodinjca s srednjo poklicno izobrazbo. Za zaposlitev za določen čas s skrajšanim delovnim časom (30 ur na teden) pričakujejo osnovno znanje madžarskega in slovenskega jezika in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 30. 12. 2019, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

Informacije o izbranih ter ostalih prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2019 ob 9:19 Emma gost

      Želite najti dekle za eno noč? Dobrodošli - www.GetMeets.com

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.12.2019 ob 10:05 Lendavski nadvojvoda gost

      Dekle za eno noč,kaj pa naj z njo v tako kratkem času,dvomim,da bo uspela skuhati,počistiti,oprati,speglati...

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.