https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Tržnica v času zamenjave strehe začasno na Trgu kulture

24.12.2019 ob 10:30  

V začetku januarja se bo začela zamenjava strehe na tržnici v Murski Soboti.

 

6. januarja 2020 bo pogodbeni izvajalec del EXPO Biro, Hoče začel z deli zamenjave strehe na tržnici v Murski Soboti. Ponudniki bodo v času gradnje začasno svojo dejavnost opravljali v lesenih hiškah na Trgu kulture.

Območje tržnice bo v času gradnje ograjeno in ne bo namenjeno uporabnikom, vsa dela se bodo izvajala v skladu z varnostnim načrtom gradbišča. Urejen in zaščiten pa bo dostop do sanitarij, vhoda v kletne prostore ter dostop do dvigal.

Pogodbena vrednost zamenjave strehe je 97.026,87 EUR, rok dokončanja del je predviden v 75 dneh, so sporočili z murskosoboške občine..

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.12.2019 ob 13:02 gost

      po celem pomurju niste našli domačina a zvedbo tega dela? sramota pa taka! torej občina sploh ne podpira svoje obrtnike. marš taki občini in vodstvu!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.12.2019 ob 9:38 Bojan gost

      Halo, vej pa je bil objavljen javni razpis pa se skoraj nihče ni prijavil. Delo je dobil ta, ki se je prijavil pa bil tudi najcenejši. Kaj je sedaj tu sporno?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.