https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V bližini zdravstvenega doma trčili osebni vozili

28.12.2019 ob 13:00  

Danes ob 11.51 sta na Partizanski cesti v Gornji Radgoni, v bližini zdravstvenega doma, trčili osebni vozili.


Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč policiji. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Foto: PGD Gornja Radgona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2019 ob 15:05 gost

      Velika pomoč!!!! odklopili so akumolator! ZAKAJ ?????

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2019 ob 16:07 ..... gost

      Ka se nemre dalje peljati, ka počaka policijo. Toti gasilci so res bedaki

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2019 ob 22:49 Eden gost

        Ce ti bos gasilce rabil te ne zovi jih na pomoc uredi se sam ker si prevec pameten to oa ne zavedas ka lahko pride do pozara ce odklopijo akumlatorja lahko pride do kratkega stika si pa prevec pameten

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2019 ob 19:59 gost

      Radgonski gasilci,lepo je in ste hvala vredni ,če Vas potrebujemo,v tem primeru pa žal ste pridrveli ,kot vidim po nepotrebnem,Ste pa dobrodošli takrat,ko vas nekdo potrebuje.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2019 ob 23:36 nah gost

      Sta me dva zgoraj ful nasmejala. Itak nah vsakemu nh odklopijo akumulator, da ne more dalje. Še dobro, da je bilo zraven ZD. So lahko ponesrečenca peš notri nesli. Najboljša pa je ta, da bi še s čolnom izvozili. Še dobro, da nimajo kaj drugega. Š poleteli bi. "IZVOZILI" pa itak z vsem živim, kr leze in gre. Glavno, da se bliska in tuli.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.