https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pomursko nebo okrasili pisani baloni

Murska Sobota, 28.12.2019 ob 17:00  

Včeraj so nebo nad Mursko Soboto, kljub oblačnemu vremenu in nekaj kapljic dežja, okrasili pisani baloni.

Balonarski klub Berta je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav organiziral tradicionalni, tokrat že 22. silvestrski polet.

Na pobudo predsednika Balonarskega kluba Berta Štefana Bertalaniča in takratnega direktorja murskosoboške območne enote Zavarovalnice Triglav Rudija Cipota, so prvi polet organizirali leta 1997. Tradicijo pa ohranja tudi zdajšnji direktor območne enote Sandi Štefan Flisar.

 

Osem balonov je vzletelo z vzletnega mesta pred soboškim gradom in pristalo v smeri Murskih Črncev.

Po končanem poletu so uprizorili tradicionalni balonarski krst za tiste, ki so prvič poleteli s toplozračnim balonom.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.