https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na policiji posredovali gasilci

13.01.2020 ob 12:36  

Murskosoboški gasilci so danes zaradi akumulatorja posredovali na murskosoboški policijski postaji.

Danes ob 11.18 se je v Ulici arhitekta Novaka v Murski Soboti pregrel akumulator osebnega vozila, priklopljen na polnilnik, zaradi česar se je zadimilo v prostoru.

Gasilci iz PGD Murska Sobota so preventivno pregledali in prezračili prostor, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

* Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2020 ob 13:54 gost

      AHA ! Policija ni za take stvari ,strokovno usposobljena!?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2020 ob 15:05 gost

      Ti so tak kak ubogi specialci v Iraki, enkrat pukne pa črta vsi domov, ne dvomim v specialce ti so upoštevali samo komando, usrala pa sta se Erjavec in Pahor, Šarec pa se samo potuhno, da ga ne najdejo, zdaj ko je vse mimo pa je močan in pameten kak vrag, bokibogme pri takšnih smo gotovi.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.01.2020 ob 15:33 gost

        Predsednik vlade pri vojaških zadevah nima pooblastil. Tu so predsednik države kot vrhovni poveljnik vojske, obrambni minister in načelnica Generalšaba, zato Šarca zraven ne mešajte.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2020 ob 15:48 ZAJLA gost

      kak de pOlIcija "čuvala" granicu, če ima dela v enem 1/2015 delčki države MILIJON PROBLEMOV? Begunci vstop v državo dovoljen.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.01.2020 ob 11:49 gost

      đezva se vujžgala ka voda vo sparila?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.