https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Začeli z urejanjem javnih površin pred Hotelom Zvezda

Murska Sobota, 13.01.2020 ob 13:20  

Danes so začeli z urejanjem javnih površin preh Hotelom Zvezda. Gradbišče je ustrezno ograjeno, dela pa bodo predvideno zaključena meseca marca.


Kot sporočajo iz Mestne občine Murska Sobota bo pred Hotelom Zvezda, izvedena meteorna odvodnja s ponikanjem v ponikovalnico, nato pa bo sledilo tlakovanje javne površine pred objektom.

Gradbišče je ustrezno ograjeno, za pešce so urejeni varni koridorji, glavni vhod v hotel in restavracijo Zvezda je dostopen, prav tako je urejen dostop do lokala s hitro prehrano Fast food Beli.

Dela na tem območju bodo predvidoma zaključena do konca meseca marca. Ureditev predvideva ohranitev izgleda obstoječega priljubljenega senčnega vrta v središču Murske Sobote.

Obnova Slovenske ulice pa poteka v okvirnem terminskem načrtu. Na območju 1. faze gradbišča med hotelom Diana in križiščem z ulico Arhitekta Novaka so bila izvedena vsa zemeljska in instalacijska dela, trenutno pa nemoteno, kljub nižjim temperaturam poteka tlakovanje površin. 

»Po zaključenem tlakovanju površine za promet, bo sledilo odprtje ceste za promet med Slomškovo, Slovensko in ulico arhitekta Novaka, ob ugodnih vremenskih razmerah bo to predvidoma konec meseca februarja« so še sporočili iz občine.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2020 ob 14:41 gost

      Gli v najbolj primernem času, bravo, bogi delavci.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2020 ob 14:59 gost

      Sigurno nemajo drugega dela zdaj v zimi, te pa trbej gradbišče odprejti čim bliže gostilni, da se bodo lahko segrajvali znotraj pa zunaj - telesa mislim.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.01.2020 ob 20:07 gost

        19:43 .....-... podlaga je pomembna fantek. ne moreš na zamrznjeno podlago polagati tlakovca. Tudi učinek dela je poleti vsaj za polovico večji

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2020 ob 15:03 gost

      Polanič in Jevšek - takšna dela se opravljajo poleti in ne pozimi!! Za dve leti bo pa zopet prenova, ker to ne bo držalo??

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.01.2020 ob 17:31 gost gost

      Ti zadnji gost se pa sigurno razmiš na kvaliteto, svaka ti čast. Prijavi se ti, pa še drugi pametnjakoviči, pa delajte, če znate še kaj razen gobce vrteti. Se nej za čuditi. Sicer pa bolje prej, ko slej začeti z deli.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.01.2020 ob 21:40 delavec pomgrad gost

      podlaga za tlakovanec je normalno boljša v poleti ampak zdaj je k betonom dodano sredstvo proti zmrzovanju in je res kvaliteta slabša ker se bo to v leti posedalo in bojo popravila in cenejše je ponovno položiti znova tlakovec kot penale in še mi delavci smo nula za polaniča lani smo dobili največjo božnico v podjetju 230€ sramota in ni domačega delavca samo šiptari

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.01.2020 ob 22:14 gost gost

      glavno ka se dela ka se naj vidi ka polanič in jevšek sodelujeta dobro da drugi gradbinci mali ne pridejo zdraven v soboški občini ki spadajo vse ks je delo odano za pomgrad

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.