https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Vinjen bežal pred policisti, enega poskušal celo povoziti

13.01.2020 ob 13:30  

Včeraj, malo po 20. uri so policisti Policijske postaje Ljutomer med kontrolo cestnega prometa na relaciji Veščica – Stročja vas zaustavljali voznika osebnega avtomobila, ki pa na znake policistov ni zaustavil, ampak je nadaljeval z vožnjo in ogrožal druge udeležence v prometu.


Ker je bilo vozilo najmanj dvakrat pravilno ustavljeno, voznik pa ni upošteval zakonitega policijskega znaka ali ukaza za ustavitev, je bil voznik prisilno ustavljen z uporabo službenega vozila policije. Med zaustavljanjem je voznik zapeljal proti policistu, kateri je odskočil, pri tem pa s svetilko zadel vetrobransko steklo vozila.

Voznik je policijsko vozilo obvozil in se po nasprotnem prometnem pasu odpeljal naprej. Vozilo je bilo naknadno izsledeno v Ljutomeru in zaseženo, voznik pa je pobegnil. Policisti so voznika intenzivno iskali in malo pred polnočjo je bil osumljeni prijet v enem od gostinskih lokalov v Ljutomeru. Odvzeta mu je bila prostost.

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,58 mg/l alkohola, odrejen je bil tudi strokovni pregled. Pri varnostnem pregledu osumljenega je bila najdena rjava rastlinska snov, katera je bila zasežena in bo poslana v analizo. Policisti pri izvrševanju uradnih nalog niso bili poškodovani.

"Zoper 39-letnega voznika je bilo odrejeno pridržanje in bo zoper njega podan obdolžilni predlog zaradi večih kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa. Podana bo tudi kazenska ovadba za sum storitve kaznivega dejanja preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi", so še sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2020 ob 14:15 Lendavski nadvojvoda gost

      Takšen bi nekda krv scal v kleti miličniški.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2020 ob 15:07 Tina gost

      Bogi policist

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2020 ob 15:07 Tina gost

      Kak trpijo

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.01.2020 ob 16:38 Busybee gost

      Škoda ka ga nej povozo. Ena plačana golazen manj bi bila

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.01.2020 ob 16:24 Lendavski nadvojvoda gost

        Busybee,tvoj stari bi moral imeti kondom ko je trepetal na tvoji mamiki,bi bil en idiot manj na tem svetu.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.01.2020 ob 16:47 Busybee gost

      Škoda ka ga nej povozo, ena golazen manj bi bila. SVINJE policijske jebo vam pas mater

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.01.2020 ob 17:27 gost gost

      Ti zadnji gost si budalo od budale. Še več policistov bi moglo biti na cesti, ka bi lovili takše izprijence kak si tij. Sicer pa škoda z budalami razpravlati, pa nej več objavlati betežne komentare.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.01.2020 ob 17:39 gost

      Jernejcek, tvoje cigane, ki jih tak fejst podpiras so nekdaj v bivsi jugi tudi policaji tak mlatili ka so krv scali. In to tvoja komunajzarska policija. Ka bos na to pravo, a kda so se cigani v jugi bali policajev ne pa danes ka delajo ka scejo pa jim nihce nikaj ne more.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.01.2020 ob 23:03 Bolničar gost

      Kaj ko bi se "novinarji" pomurca malo pozanimali o begu zaposlenih iz SBMS? Povprašali vodilne, koliko zaposlenih je odšlo v zadnjem letu, koliko nadur so izplačali, koliko nagrad so izplačali kljub temu, da je bolnišnica v sanaciji, kakšne so razlike v plačah istega kadra, oh... še in še več. No, dajte, prosim! Ker je danes eden izmed vodilnih, spet natresal laži na regionalni radijski postaji. ;)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.