https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na lendavskem pokalu borilnih veščin uspešni tudi pomurski judoisti

14.1.2020  

Na sobotnem 22. pokalu borilnih veščin Lendava 2020, ki ga je organiziral Klub borilnih veščin Lendava, se je pomerilo 220 tekmovalcev iz Slovenije, Avstrije, Madžarske, Srbije, Bih, Hrvške in Slovaške. Uspešni so bili tudi pomurski judoisti.

 

Ekipno so bili najboljši judoisti Kluba borilnih veščin Bežigrad, drugi je bil madžarski Kapošvar, tretja pa slovaška Rimavska Sobota. Judo klub Murska Sobota je bil peti, Judo klub Klima Tratnjek Beltinci pa šesti.

Posamezno so pomurski tekmovalci dosegli naslednje rezultate:

V kategoriji U14 sta v svoji težnostni kategoriji med starejšimi deklicami zmagali Lana Škraban (KBV Lendava) in Vanessa Tkalec (JK Lendava). Drugo mesto si je priborila Veronika Horvat (JK Beltinci) in tretje Sara Sep (KBV Lendava).

Prva mesta med starejšimi dečki so dosegli Klemen Vinkovič (JK Murska Sobota) ter Rok Mujdrica in Gabriel Lipič (oba JK Beltinci). Oskar Balažic (JK Murska Sobota) pa je osvojil drugo mesto. Tretja mesta so si priborili Žak Rus in Matic Tabaot (oba TVD Partizan Ljutomer), Nik Maj Vučko (JK Beltinci) in Vito Slavinec (JK Križevci pri Ljutomeru).

V kategoriji U12 je med mlajšimi dekleti tretje mesto osvojila Lea Luna Kardoš (JK Lendava). Pri mlajših dečkih sta v svojih težnostnih kategorijah prva mesta osvojila Naj Recek (JK Lendava) in Sven Šarkanj (JK Murska Sobota). Na drugo mesto sta se uvrstila Žan Jožef Vöröš (JK Beltinci) in Jan Huber (JK Murska Sobota). Tretje mesto pa sta dosegla Miha Čeh (JK Lendava) in Patrik Bor Burjan (JK Beltinci).

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.