https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poškodovani voznici izdali plačilni nalog

14.01.2020 ob 16:30  

Včeraj, okrog 9.30 je na relaciji Cezanjevci – Branoslavci voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti na spolzkem vozišču zapeljala v obcestni jarek in se pri tem predvidoma lahko telesno poškodovala.

Kot smo že poročali, je včeraj ob 9.30, na cesti relacije Cezanjevci - Branoslavci, v občini Ljutomer, voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča v obcestni jarek ter se pri tem poškodovala.

Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Ljutomer, vozilo postavili nazaj na kolesa ter nudili pomoč avtovleki,

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je bil voznici izdan plačilni nalog.

Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2020 ob 18:30 gost

      Plačilni nalog? Policaji slovenskomi se pač to ne more zgodit kajne,vi v modrem ste pač profiji ha.Vam se kaj takega ne pripeti. Glavno,ka se napiše kazen pa to je vse v prijazni Sloveniji. Sramota pa taka.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2020 ob 22:25 Gol gost

      Saj tudi policijski avtomobili so katastrofa

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.01.2020 ob 10:02 kralj gost

      ja praviš ka pri Veržeju so nej bili dečki dobri, ni res nekaterim dobrim igralcem niso več hoteli dajati denar pa zaradi tega so najboljši odšli,,,,tak kak pri NK.Pušči dobrim igralcem so obljubljali marsikaj ,ko pa so fantje rekli bar nekaj dajte od obljubljenega ni bilo nič ,prazne fige, trenerju je bilo obljubljeno finančno in nikoli ni dobil zato je trener tudi odšel, nato je nastal cel haus v klubu in so celo klub začasno dali v mirovanje, vendar če želijo da bo klub tekmoval imajo igralci pogoj da ti kaj so to naredili v klubu da jih več nočejo imeti v klubu,, bomo videli kaj bo še stega nastalo,,,,,nezadovoljni naj jači igralci NK.Pušče

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.01.2020 ob 11:22 Bogdan gost

      Pri +5 posipajo pri -10 pa kaj?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.