https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pedofil napadel šestletno deklico

21.01.2020 ob 6:00  

Policija napad pedofila na šestletno deklico tretira kot prekršek.


V uredništvo smo prejeli pismo očeta šestletne deklice, katero je napadel pedofil. Pismo objavljamo v celoti:

"V soboto, 18. januarja 2020 sva odšla z mojo 6 letno hčerko na kopanje v Terme Vivat v Moravske Toplice. Ona je bila ves čas v vodi in se igrala z otroci jaz pa sem počival na ležalniku.

Ob 17.30 sem odšel v vodo do nje. V tistem trenutku je do mene priplaval moški in me vprašal, če sem njen oče. Po moji potrditvi je dejal, da sta on in njegova žena opazoval, najmanj 15 minut, kako je neznani starejši moški ves čas sledil moji hčerki in jo poskušal zgrabiti, pri tem je imel v vodi spuščene kopalke in masturbiral, to sta videla ker sta imela oba podvodna očala. Žena od moškega je odšla do bazenskih reševalcev in jim naznanila, kaj se dogaja…ampak reševalca nista reagirala…. Hčerka mi je njihovo pripovedovanje potrdila. Nadalje sta povedala, da je ta starejši moški odšel v sosednji bazen.

Nato je neznani starejši moški prišel iz sosednjega bazena, šel mimo reševalcev iz vode, in odšel v smeri sanitarij in garderobnih omaric. Vsled tega sem odšel iz bazena do reševalcev in jih vprašal, če sta prejela prijavo gospe o tem, da je možki masturbiral in poskušal zgrabiti mojo hčer. Njun odgovor je bil: »ja veva in ga opazujeva, zdaj je odšel v wc«(!!!!!!!!). Dejal sem jima takoj prosim pokličita policijo jaz grem za njim. Odšel sem do wc-jev in nato do garderobnih omaric, kjer sem opazil, da se je moški že oblačil. Hitro sem stekel do reševalcev in jima dejal, da je še tu in da naj gresta z menoj, da ga zgrabimo in pridržimo do prihoda policije. Hitro smo stekli v garderobo, ampak njega ni bilo več. Najprej smo mislili, da se je skril v eno od garderobnih omaric, zato smo ga čakali pri edinem izhodu. Vprašal sem enega od reševalcev, če je poklical pa mi je odgovoril: » oprostite, to morate pa vi sami poklicat(!!!!!!)« Odšel sem po svoj telefon in poklical policijo, jim pojasnil situacijo in povedal, da je pedofil verjetno še tu in, da naj pridejo čim hitreje! Ura je bila 18.17. Policija je prišla šele po 35 minutah. Medtem ko smo čakali policiste smo ugotovili, da je moški izginil. 

Fotografija varnostne kamere, ko pedofil zapušča kopališče    

Prišla sta policist in policistka, ki sta bila korektna in prijazna. Najprej sva izjavi podala jaz in moja hči, nato pa še 4 priče, ki so opazovale celotno dogajanje. Vsi štirje so potrdili isto, da so več kot deset minut opazovali tega moškega, ko je zalezoval otroke, še posebno mojo hči, pri tem je masturbiral in poskušal mojo hči celo zgrabit vendar mu je ona ušla iz bazena.

Nato smo odšli s policisti in reševalci pogledat posnetke, kjer je bil neznani moški posnet, ko to gledaš se ti zaledeni kri. Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok, ter se nato zadenjsko približal, tako, da so morali otroci dotikati, ko so hodili z bazena. Varnostne kamere so tudi posnele moškega, ko je zapuščal bazen. Policista sta reševalcem povedala, da bosta preverila tudi ostale kamere.

Glede na to, da sem bil pred 25 leti sam policist, sem pričakoval, da se bo naslednji dan oglasil kriminalist oziroma, da bo preiskava stekla nemudoma in bo pedofil prijet, saj je več kot očitno, da gre za pedofila, ki ni napadel prvič. Ampak zgodilo se ni nič, ugotovil sem celo, da policija tretira dogodek kot prekršek(!!!!!!!!!!!)."

* Naslovna fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2020 ob 8:18 Javni sektor gost

      Ma kaka policija. Prebijem ga v garderobi. J.... bi mu vse po spisku.... nikdar vec ga v roki nebi drzal. J..... jaz 35 minut odzivni cas. Iskalna akcija bi bila ko bi mene iskali z njim.

      38 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.01.2020 ob 8:30 čondraš gost

      Bizarno, tu imamo odprto družbo drugačnih ki jih je treba sprejemati z njihova drugačnostjo . To je politika levičarjev, nikoli ne bodo ukrepali proti svoji sprevrženosti, tako to gre, roka roko umije, večkrat videno s homoseksualno propagando ki jo vsiljujejo otrokom, do eksotičnega seksa s kozojebi z Afrike in Azije, do legalizacije pedofilije , pa vse tja do pasjih bordelov ( tudi primer Baričević se je želel pomesti pod preprogo )...gamad bolna .

      25 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 19:43 Lendavski nadvojvoda gost

        Čundraš,redno si betežen v svoji sprevrženosti,celo si redno bedasti,pa to oznanjaš naokoli.Pa si poglej desni Vatikan,pa njih Švicarje pederastične,duhovščino pedofilsko vsepovprek, pa svojega Adolfa impotentnega,pa Hermana nafiksanega,pa Josefa plantavuga,potrebnega.E ,to so tvoji idoli.Da nisi bil klečoči ministrant kdaj?

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.01.2020 ob 8:33 čondraš gost

      Sicer pa ne vem kaj niso že prej ukrepali tisti ki so ga opazili , kaj bi ga še 1 uro sicer opazovali ali kako ? Jebem.ti, ko so Poljaki želeli da se pedofile javno oznani in da se jih kastrira, pa smo zopet imeli shode levičarskih pravičnežev, češ to pa ne, človekove pravice..je človekova pravica ta da sme zlorabljati otroka ? Naj se gre za komunističnega učitelja ali župnika , kastrirat, javno objavit podatke, v tem primeru imam pravico vedet kdo je moj sosed !

      32 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.01.2020 ob 8:55 gost gost

      policija nima časa za pedofile saj jebejo voznike na cestaj in nedelja je bila so očitno dremali nekje na skritem mestu v avtomobilo njihovega šefa treba vprašat kaj so delali in zakaj se ni oglasil kriminalist je pa stvar prekrška

      29 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.01.2020 ob 9:08 TERME PRIKRIVAJO gost

      Mnogi ne veste, navodilo v vseh termah, dano od vodstva je, da se čim manj vpleta policijo pa tudi gasilce, tako to oni lažje pometajo pod preprogo, ker se bojijo negativnega odziva gostov. Saj nam v terme ne hodijo ne vem kako eminentni gostje iz tujine, ampak so to večino ta najslabša klientela, naši lastniki term pa jih ščitijo na vse mogoče načine. Rajši imajo pedofile in druge izmečke iz tujine kot pa prazne terme, vse to je na žalost Slovenija.

      26 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.01.2020 ob 9:43 Busybee gost

      Svašta pička rodi....če bi jaz bil oče omenjene deklice bi fasal on batine da bi ga še samo rešilec lahko odpeljal....

      30 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.01.2020 ob 10:03 Strijc Džouže gost

      Ja gost zgoraj je dobro napiso nemajo časa za pedofile ker je treba čimveč ljudi skasirat za prehitro vožnjo

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.01.2020 ob 10:13 Halo gost

      Zbudi se Prekmurje! V tej termah je bilo že svašta! Spomnite se na ovo s kopalkami! Glavno je njin ka skasirajo. Nej ka bi meli red. Naj od zaposlenih deco šlatarijo, pa do včasi vsi vkup leteli, od ostalih gostov pa koga briga, nej. Te izmeček pa... lejko te sran, vupan ka vidiš, ka se ti ne piše dobro. V čuzo ga zapreti. Te terme so pa tak nej T od term, naj se malo poglednejo kakše terme v Sloveniji ali drugod. Za policijo pa neman komentara, v tej avtojaj sidijo po cele dneve pa se slikajo pa na fb slike objavlajo... Žalostno zelo....

      20 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.01.2020 ob 10:14 Abc gost

      Torej je tisti par "najmanj 15 minut" opazoval kako neznanec nadleguje otroke? In opazovala sta ga celo s "podvodnimi očali"? Prav tako se je oče, bivši policist, raje kot za soočenje s starejšim gospodom, odločil da odteče do reševalcev?

      45 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 10:36 pepa gost

        tudi meni je vse skupaj malo potegnjeno bivši policist pa ne ve kako se odreagira v takih primerih žalostno

        33 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 10:53 Tina gost

        Ne vem kaj so čakali 15 minut in opazovali tega perverzneza. Oče bi moral tudi biti zraven nje. Saj je stara komaj 6 let.

        34 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 16:12 gost

        "Saj je stara komaj 6 let." S takšnimi se v muslimanskem svetu stari prdci poročajo. In potem...

        5 10 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.01.2020 ob 10:16 gost

      Pa z vardo se morajo ukvarjati to je bolj pomembno. Ne razumem, kak so lahko ta izmecek opazovali. Jaz da sem njen oce bi na licu mesta z njim obracunal ne glede na posledice.

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.01.2020 ob 10:21 gost

      Vse skupaj lari fari, desničarji pa onanirate. Preberite si cel članek še enkrat, da boste dojeli.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.01.2020 ob 11:08 SOKRIVI STE - ZRAVEN GLEDALI !!!!!!!! gost

      Vsi vi ki ste to zraven gledali, pa še bivši policist je bil med vami, ste ravno tako krivi kot storilec. Kaj imate gledati zraven ko nekdo dela kaznivo dejanje ŽRTVI STE BILI DOLŽNI POMAGATI PA NISTE zdaj pa tu nekaj modrujete SRAM NAJ VAS BO, PA TAKI MOŠKI.

      35 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.01.2020 ob 11:17 Bobo gost

      Nevem kako lahko 6leten otrok sam v bazenu.... Lepo piše do 8leta v spremstvu staršev(kopalniški red) Oče pa lepo na ležalniku gleda v telefon in druge babe kako se šetajo.... In ga drugi morajo upozorit kaj se dogaja z njegovim otrokom🤮🤮sramotno in neodgovornost starša(očeta)

      34 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.01.2020 ob 11:21 Sovič gost

      Tisti ,ki so 15min zraven gledali so verjetno tudi masturbirali kot on,swingerji verjetno.ko pa je on nehal so ga pa šli zatožit ,ker bi oni ŠE. niti ENE MINUTE nebi smeli opazovati takoj po buči pa taktat poklicat policijo.do prihoda policije pa mu v rit nabasat wc krtačo in jo vrtet,naj uživa v bolečini gnoj smrdljiv nagnusen!

      26 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      21.01.2020 ob 11:35 gost

      KAJ RES NE VIDITE, DA JE VSE TO IZMIŠLJENO? PA VSI SO ZRAVEN GLEDALI, UKREPAL PA NI NIHČE, NITI POLICAJ????!!! KOGA VI TO JEBETE V MOZAG???? PREPROST, NEŠOLAN, NAIVEN NAROD. naivneži in manj pametni pa nasedejo.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 11:45 gost

        Kak izmišljeno? Vej je pa posneto na kameri, nič nej izmišljeno. Vsi neka obtožujete očeta, kak bi pa vi reagirali? Pa še idioti od reševalcev so rep med noge stisnoli. Ka de še skakal pedofil ka so ga naružili, pa de tožo nič krivoga očeta? Policija bi tu bole ostro mogla reagirate. Ostala dva pa ka sta povedala, ja ka če pa sploj nebi nikome povedala? Pijtajmo se... te bi naslednjo nedelo on pa lepo tan mastruberal...

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      21.01.2020 ob 11:50 kerocare gost

      resno sramota za toga očeta kao nekd.polismena,ka tak neodgovorno skrbij za svojega otroka..v tem čase be nejem lejko kdo kole odpelo otroka pa sploj nebe znal..ge be dal njeme kazen za neodgovornost..ovoga pedofila pa be sam zgrabo pa ga počako do prihoda policije,nej pa se obado z bademajstre kere tak nevejo ka be od dugega časa..tude to bi moglo bite njihovo delo,ka be sprečile takšne ničvredneše...san mam hčere tak staro,pa če tau ugotovin ale san prisoten,se njemi slabo piše (prvo njeme onkretne vzgojne dan,pa te ga dan zaprejte) ta partnerka pa naj dobro premisle če še da dale v oskrbo takšnome neodgovornome nesposobnome očete v rokej...

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 14:46 gost

        se poplonoma strinjam..pozitivni odziv podpira ..negativni pa podpira pedofelijo...joj da njim olupam kožo

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2020 ob 10:16 +++kerocare gost

        Malo nenavadna ta sodobnost. Med drugim tudi to, da se očetom vsili otrok, ta ni varen niti doma! Naj me ne napadajo skrbni očkati, ti sicer so, vendar so diktatori. Tak ima vse pod nadzorom, ne sme se brez njega nič, nihče ne ve vzgajati otroka, tudi paziti ga ne. Teh je malo, vsi ostali so malomarni, nepazljivi. Vedno znova me čudi kako so matere zanemarjene, ko dajo otroka moškemu, pa najsi je to oče. Moj je hujši, je bil najslabši oče kar jih je, zato nikoli njemu varstva. Na morju ni niti trenil, ko 3 letnega zaneslo v pesku in padel navznak, voda že na obrazu, skočila sem v sekundi do njega , on pa le dvignil glavo. KDO JE ŠE SKOČIL ISTOČASNO Z MANO? POPOLNA NEZNANKA, ŽENSKA 30 LET. ON PA - NIČ.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      21.01.2020 ob 12:38 ventil gost

      Napisti kdo je bil ,ker če bo skrito bo spet udaril v drugih kopališčih .Vse povsod napišejo ime in priimek samo v Sloveniji se ne sme,ker so kršene človekove pravice

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      21.01.2020 ob 13:01 Javni sektor gost

      Kake clovekove pravice ne jebite s tem. Otrok je. Nedolžen nič kriv. Ime in priimek pa da ga vidim frajerja če upa javno med ljudi.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      21.01.2020 ob 14:07 gost

      Tou je bil DF

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      21.01.2020 ob 14:09 gost

      terme vivat.. fuj bolje tja ne zahajat..

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      21.01.2020 ob 14:40 gost

      rejsan ne razmen lude kere tau podpejra..ale je san pedofil ale pa nema decej pa je tuj btežen do daske..

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      21.01.2020 ob 15:43 gost

      Bivši policaj pa ni upal prijeti enega starčk? Pa je kar krepek možakar. Jaz bi temu očetu prilepo dve okoli kepe, da bi si zapomnil ................

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      21.01.2020 ob 16:26 gost

      MEVŽA OD OČETA!! NAMESTO, DA BI STAREGA ZGRABIL, JOČE NOVINARJEM. SPIZDI MEVŽA IN SE SKRIJ!!!!!

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      21.01.2020 ob 17:35 gost gost

      nemren vrvati ka vestink tega še ni objavi res čudno

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      21.01.2020 ob 22:30 Hmmm..... gost

      Pripelajte mi ga.... Vido de on boga svoga.... Ce si kot oce nej zascito svojga otroka, pomeni ka si navaden drekar... Posranec po domače. Prešti si ustavo Republike Slovenije!!! Tam piše notri ka napraviti z njim, v primere kda nekdo streže po tvojem življenju ali premoženju, lahko uporabiš marsikaj da ga odvrnes oz.mu preprečiš dejanje!!! Moje dete je moje življenje, in naj zmoli OČA NAŠ če bi se slučajno mogo z menov srečate!!! Srdljivec posrane!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      22.01.2020 ob 11:10 gost

      Če se ne motim, je pred leti že bil podoben članek o nekem pedofilu. Na koncu se je izkazalo, da je vse izmišljeno. Verjetno je tudi zdaj tako, ker enostavno ne morem verjeti, da bivši policaj v taki starosti ne bi bil sposoben prijeti nekega starčka. Jebote kakšen oče je to???? Kako mu mati sploh upa zaupati malo hčerkico??? O tem se vprašajte novinarji in tudi njega in mater.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      13.01.2023 ob 13:26 Tanta gost

      Škoda, da ne vem kdo je oče, da bi ga kontaktirala. Pred približno 25 leti sem v Moravskih toplicah sama doživela otipavanje moža družinske prijateljice. Vem kje živi. Takrat sem bila stara 8 ali 9 let.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.