https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Klub prekmurskih študentov pripravlja dogodek Bodoči bruc

24.1.2020  

Dijake zaključnih letnikov pred zaključkom srednješolskega življenja čaka ena pomembnejših odločitev v življenju.


Kateri je pravi študij zame? Ali je res pravi zame? Katero študijsko smer naj izberem? Kako izgleda študentsko življenje? So izpiti težji od mature?  Se je predavanj smiselno udeleževati? Kdo so tutorji? Vse to so vprašanja, ki rojijo po glavi mnogih bodočih študentov.

Da bi si dijaki olajšali vpis na fakulteto, Klub prekmurskih študentov ponovno pripravlja dogodek Bodoči bruc; predstavitev študijskih smeri, na katerem bodo bodoči bruci ob pogovoru s starejšimi študenti dobili napotke in odgovore na vsa svoja vprašanja.

Dogodek se bo odvijal v soboto, 1. februarja 2019, s pričetkom ob 14. uri v prostorih MIKK kluba v Murski Soboti.

V sklopu dogodka bodo organizatorji najprej pripravili kratko predstavitev vseh študijskih smeri, nato pa sledi še sproščen klepet s študenti z različnih študijskih smeri.  

Za lažjo zagotovitev študentov vseh želenih študijskih smeri je potrebno izpolniti spodnji obrazec, ki je na tej povezavi.

Vabljeni dijaki, maturantje, bodoči študenti in vsi, ki še izbirate pravi študij zase.

*Foto: KPŠ

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.01.2020 ob 23:12 Saso gost

      Kak je zaj z ovof?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2020 ob 10:03 anel gost

      samo ka se penezi kradneju

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.01.2020 ob 10:12 gost

      Klinicno mrtva. Ni ji resitve. Ocitno mediji ne smejo pisat o tem. Res skoda punce zelo pridna je bila in delovna. Iskreno sozalje starsem. Te studenske zurke je treba pod nujno ukiniti da se ne zgodi podobna tragedija kot tej ubogi punci.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.