https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Neznanec ustrelil psa

23.01.2020 ob 14:01  

Policisti Policijske postaje Lendava so včeraj obravnavali prijavo ustrelitve psa s strani neznanega storilca.


Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da bil pes spuščen z dvorišča in se čez nekaj časa vrnil na dvorišče s strelno rano. Neznani storilec je med 14. in 15. uro z neznanim orožjem ustrelil psa, ki je poginil. Policisti o zadevi zbirajo obvestila, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        24.01.2020 ob 13:30 Gost*2* gost

        Pes je žival kako bi se ti počutil gost če bi tebe ustrelil in policisti sploh nebi iskali storilca pes je živo bitje

        21 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.01.2020 ob 11:49 Ani gost

        Ko zveri pokončajo živino jih se ne preganja. Saj ne v tem smislu, čeprav je poklanih veliko več.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      24.01.2020 ob 7:23 gost gost

      čudno da se policisti ukvarjajo z nekim ustreljenim psom kaj nimajo bolj pametnega dela naprimer loviti lopove ki kot je videti pridno ropajo in uničujejo tujo lastnino in jim nihče ni sposoben stopiti na prste ja vem policisti to niso sposobni lastnik ne sme po naši kao zakonodaji braniti svoje premoženje kajti če ujame lopova se ga ne sme dotakniti drugače bo plačal kazen ja kdo prekleto je pa tu nor v tej korupcijski državi.

      10 49 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2020 ob 8:15 Nina gost

        Tudi TO je zelo kaznivo dejanje, če nekdo ustreli psa, in je tudi to delo policajev, da bog, da ga našli in FINO kaznovali!!!

        53 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2020 ob 19:23 Matej gost

        Tudi pes je zivo bitje in ce se vprasa mene je enakovreden cloveku ali celo vec zakaj bi bilo zivljenje zivali manj vredno kot clovesko

        23 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.01.2020 ob 7:27 prekmurec gost

      Šiško reši slovenijo narod ti bo hvaležen. Gost vse kar si komentiral je na žalost res boga slovenija.

      9 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.01.2020 ob 8:14 Dragica gost

      Pa kaj misliš gost, da kuža ni privat lastnina. Napačno razmišljanje.

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.01.2020 ob 12:42 Hmm gost

      Pac pes nima kaj hodit sam okoli bo kaksnega otroka raztrgal pa bo jok... Ustreliti lastnika za tako malomarnost...

      1 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2020 ob 19:24 Matej gost

        Kriv je izkljucno samo tisti ki je nedolznega nebogljenega kuzka ustrelil tudi ti se prosto sprehajas okoli kaj ce bi tebe kdo ustrelil

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.01.2020 ob 15:45 gost pet gost

      Pisec tega prispevka, preberi si vsaj prvi odstavek in boš morda ugotovil, da nima nič skupnega s slovnico, še manj s knjižnim jezikom, na katerega prisegate. Sicer je pa treba storilce kaznivega dejanja nad živalmi najstrožje kaznovati. Žival se ne more braniti, zato si sadisti dajejo duška. Denarne in še zaporne kazni nad storilce zavrženega dejanja nad živalmi bi morale biti obvezne.

      25 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.01.2020 ob 17:23 gost

      Ta pes že ni bil blizu bajte da gospodar kužka ne bi slišal strelskega orožja.,kar pomeni da pes pozakuno zunaj mora biti na vrvici in v kolikor policijski delavec želi ,lahko kaznuje lastnika psa.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.01.2020 ob 18:05 Just me gost

      Res je, da pes nima kaj hodit okoli brez povodca, ampak kljub temu ga nima nihce pravice ustrelit.. Kaksen narod smo postali, res zalostno...

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.01.2020 ob 22:58 Hov hov gost

      Neodgovorni lastnike spuščajo pse.To se dogaja vsepovsod, vsaki dan. Zabite ljudje nikakor ne razmišljajo o tem kako se počuti slučajni sprehajalec ke se morda ima strah pred psom, kaj se lahko zgodi ko njihov Rexi sreča kakšnega manjšega kužka ki je na povodcu, in ga napade....Tudi na cesti pes brez povodca ogroža ne le sebe, tudi vse udeležence v prometu. Tistem ki spuščajo svoje pse naokoli ni mar za svojega psa. Povozijo tega-nabavijo novega. Potrebna je kazen. 500 evrckov če pes se potepa,alispuščen in ne ne odziva se na klic. Nič vam ne bo naredil-je najbolj glupe besede ki jih slišiš od primitivcev. Nikoli ne veš kaj v tem trenutku bo razmišljala žival. Psi niso krive. Krive so le neodgovorne lastnike ki ne poskrbijo za svoje ljubljenčke. Visoke kazni je jedi a rešitev, Mogoče se zamislijo?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.01.2020 ob 9:02 gost

      Lasniku napisat kazen za malomarnost,pes nima kaj bit sam zunaj to je prvo, Tist ko pa je to naredil ga je potrebno najdit,juter mogoč drugje

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.