https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Müller odpoklical več izdelkov

24.01.2020 ob 10:30  

Podjetje Müller drogerije je iz prodaje odpoklicalo Knoppers lešnikove tablice in vaflje iz mleka in lešnikov ter čistilne robčke CV Perfect Lift.


Odpoklic izdelkov Knoppers

Zaradi nenavedenega alergena, arašidi, med sestavinami na deklaraciji so odpoklicali izdelke Knoppers nemškega proizvajalca August Storck. Živilo predstavlja tveganje samo za potrošnike, ki so alergični na arašide.

Serijska oznaka lešnikove tablice (40 gramov) je 4014400929065, lešnikovih tablic v pakiranju 5x40 gramov je 40144450, serijska oznaka vafljev iz mleka in lešnikov pa 4014400928907. Odpoklic pri vseh velja za vse roke uporabe.

Podjetje kupce, ki so dotični izdelek kupili, pozivajo, da le teh v primeru alergije na arašide ne zaužijejo in jih vrnejo na prodajna mesta proti vračilu kupnine.

Odpoklic čistilnih robčkov

Zaradi vsebnosti bakterij v izdelku, kar lahko predstavlja nevarnost za zdravje, so iz prodaje umaknili čistilne robčke CV Perfect Lift.

Odpoklican je izdelek CV Perfect Lift čistilni robčki 25 kosov s serijsko oznako 2200223815216, nemškega proizvajalca Dr. Schumacher GmbH.

Podjetje kupce prosi, da izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo na mesto nakupa.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.