https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Iz vozila rešili voznico in otroka

25.01.2020 ob 17:15  

Ob 11.53 je na cesti Stara Nova vas–Veržej v Občini Križevci osebno vozilo zdrsnilo s ceste. Poškodovali sta se dve osebi.


Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, ki so s tehničnim posegom rešili voznico in otroka iz vozila, pomagali reševalcem Nujne medicinske pomoči pri prenosu poškodovanke, odklopili akumulator in pomagali vlečni službi pri odvozu vozila, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Foto: PGD Ljutomer

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.