https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Radenci z novo zmago ostajajo na vrhu

Radenci, 28.1.2020  

Radenski odbojkarji tudi v novem letu nadaljujejo z odličnimi igrami v 2. Državni odbojkarski ligi. To soboto so v domači dvorani gostili ekipo Fužinar Sij Metal Ravne in dosegli že 12 zmago v tej sezoni, s čimer ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice.

Radenci 3:1 Fužinar Sij Metal Ravne
(25:19, 25:19, 17:25, 25:23)

Strelci za Radence: Horvat 25, Pelemiš 14, Aljec B. 10, Ajlec T. 5, Ratkai 4 in Bertalanič 4.

Prvi set je bil do sredini še izenačen, potem pa so izkušenejši domačini stopili na plin in si priigrali nekaj točk prednosti, ki so jih brez večjih težav ohranili do konca in dobili prvi niz z 25:19. V podobnem stilu se je odvijal tudi drugi niz, ki so ga domači odbojkarji dobili z enakim rezultatom. V tretjem nizu so se Radenčani nekoliko preveč sprostili in dopustili gostom iz Raven, da se razigrajo. Mladi gostje so ponujeno priložnost izkoristili in dobili tretji set z rezultatom 25:17. Gostje so razigrano zaigrali tudi v četrtem nizu, kjer so vse do konca pretili domačim odbojkarjem, ki so na koncu vnovčili svoje izkušnje in set dobili s 25:23 ter se tako veselili nove zmage, prve v tem koledarskem letu.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.