https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V prvem branju sprejet proračun Občine Križevci

Križevci pri Ljutomeru, 30.01.2020 ob 6:05  

Občinski svet Občine Križevci je v ponedeljek, 27. januarja zasedal na 8. redni seji občinskega sveta, kjer je župan mag. Branko Belec predstavil predlog proračuna za leto 2020.


Proračun predvideva 3.029.277 EUR prihodkov in 3.604.670 EUR odhodkov, občina pa prenaša še 590.000 EUR sredstev iz lanskega leta. Proračun je investicijsko naravnan  in bo v javni obravnavi 15 dni.

Kot so zapisali na občini se bo v letu 2020 na novo uredil park pred občino, nadaljevalo se bo z zamenjavo vodovodnih cevi v smeri proti Stari Novi vasi, zaključilo pa se bo z deli v valilnici v Ključarovcih. Obnovil se bo tudi most v Iljaševcih, nameščen bo dodaten modul za opravljanje gostinske dejavnosti v parku doživetij, zgradile se bodo tudi ceste.

Na trasi iz Križevcev v smeri Stare Nove vasi se bo zamenjala javna razsvetljava, izvedena bodo tudi investicijska vlaganja v šoli in vrtcu. Energetsko se bo sanirala stavba, kjer deluje zdravnica v Križevcih, prav tako se bo izdelala projektna dokumentacija za investicije v prihodnjih letih.

Foto: Občina Križevci in arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.