https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Veter v Pomurju že povzroča nevšečnosti, podrta tudi drevesa

04.02.2020 ob 13:00  

Danes po Pomurju sunki vetra že povzročajo nevšečnosti. Poleg izpadov elektrike, prihaja do podiranja dreves in drugih tegob, tudi požara.

Ob 10.03 je v naselju Babinci, občina Ljutomer, močan veter podrl 3 drevesa katera so padla čez cesto. Gasilci PGD Babinci so drevesa odstranili.

Ob 10.49 je v kraju Gibina, občina Razkrižje, močan veter podrl električne drogove kateri so pri tem zanetili požar na bližnjem drevesu.

Gasilci PGD Razkrižje in Ljutomer so požar omejili ter počakali dežurnega delavca Elektro Maribor, ki je odklopil elektriko.

*Fotografije so simbolične

OPOZORILO

Arso je za danes izdal oranžen alarm. V severovzhodni Sloveniji in v višjih legah bodo najvišje hitrosti vetra od 70 do 90 km/h, krajevno lahko tudi okoli 100 km/h.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2020 ob 17:44 čondraš gost

      Na področju Murske Sobote je veter izruval topol in ga odpihnil naravnost Debelemu v glavo, gre se sicer za znanstveni fenomen, Debelemu nič, po opravljeni lobotomiji so ugotovili da je glava bolj ali manj prazna in da je skoraj neuničljiva zaradi tega . Smola pač, za drevo in nas.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.