https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.ris-dr.si/go/555/1834/OTVORITEV_SOBE_POBEGA_V_DVORCU_RAKICAN
http://www.zniders.com/

LOKALNO

V dvorec Rakičan prihaja Čokoladni vikend

Rakičan, 05.02.2020 ob 11:00  

V dvorcu Rakičan bodo dolge in turobne februarske popoldneve, že tretje leto zapovrstjo, popestrili s Čokoladnim vikendom, ki bo potekal v grajski dvorani dvorca, 8. in 9. februarja 2020, med 13. in 18. uro.


Ljubitelji čokolade in čokoladnih slaščic vabljeni na najbolj čokoladni dogodek v Pomurju – Čokoladni vikend Dvorec Rakičan, ki bo prihajajoči konec tedna potekal v dvorcu Rakičan.

V soboto, 8. februarja bo dan posvečen kulturnemu prazniku, pesniku Francetu Prešernu in omamnim čokoladnim dobrotam, s katerimi vas bodo razvajali številni ponudniki.

V nedeljo, 9. februarja bodo z mislimi pri valentinovem, zato bo Čokoladni vikend v dvorcu Rakičan med drugim tudi odlična priložnost za nakup daril, ki jih boste ob prazniku zaljubljenih podarili najdražjim.

Delavnice za najmlajše

Da bo ta praznični vikend res poseben, pripeljite s seboj še svojo družino in prijatelje ter se skupaj prepustite razvajanju brbončic.

Za najmlajše ljubitelje čokolade Center za družine Murska Sobota od 13. do 17. ure pripravlja čokoladno animacijo, ki bo poleg ustvarjalnih delavnic in iger vključevala tudi poslikavo obraza.

Dogodek bodo z bogatim izborom čokoladnih izdelkov popestrili:

- Posestvo Passero (Posestvo Passero),

- Medičarstvo Gregor Celec (Medičarstvo Celec),

- Hiša Tara (Hiša Tara),

- Čokoladnica Kunej (Hiša trt, vina in čokolade Kunej),

- Martisan čokolada (Martisan Čokolada) in

- Dolce Amore (Dolce Amore).

Jahanja za otroke in vožnja s kočijo

Konjeniški center Dvorec Rakičan bo ob lepem vremenu v soboto, 8. in nedeljo, 9. februarja, med 14. in 16. uro nudil možnost jahanja za otroke (cena enega kroga v maneži znaša 2,00 €).

V nedeljo, 9. februarja, med 13.30 in 15. uro bo organizirana tudi vožnja s kočijo v okolici Dvorca Rakičan (cena za odraslega znaša 5,00 €, za otroke do 12. leta je zastonj).

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji čokolade!

    Fotogalerija