https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mladinski center RISKO vabi na brezplačno kre(a)tivno delavnico

03.01.2019 ob 10:00  

PREDSTAVITEV EVROPSKE SOLIDARNOSTNE ENOTE IN MOŽNOSTI PROSTOVOLJSTVA MLADIH V EVROPI


Na kre(a)tivni delavnici bomo udeležencem na kratko predstavili Evropsko solidarnostno enoto in možnosti, ki le – ta ponuja mladim prostovoljcem v Evropi. Mlade bomo pri tem seznanili s poslanstvom in načeli enote, ki so poglaviten del njihovega delovanja.

Delavnica bo potekala 25. 1. 2019 ob 10.00 v Modrem salonu Dvorca Rakičan. (Lendavska 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota).

Vljudno vabljeni! 

Ekipa mladinskega centra RISKO

Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.