https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Prva smrtna žrtev zaradi neurja

10.02.2020 ob 8:15  

Na cesti Dravograd-Maribor je pri Podvelki okoli 5. ure drevo padlo na vozilo, voznik je na kraju nesreče umrl. Identiteta voznika še ni potrjena. Zaradi odstranjevanja posledic bo cesta na tem odseku dlje časa zaprta za ves promet, so sporočili s policije.

Močan veter predvsem na vzhodu države podira drevesa, motena je oskrba z elektriko. Posredujejo gasilci in delavci elektro podjetij, poroča uprava za zaščito in reševanje.

OPOZORILO!

Vremenoslovci za danes napovedujejo močan jugozahodnik, ki bo v sunkih na izpostavljenih mestih dosegel hitrost od 70 do 100, v višjih legah vzhodne Slovenije pa tudi prek 100 kilometer na uro. Veter bo zvečer oslabel.

*Foto: PGD Radlje

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.