https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zaradi pregrevanja prišlo do kemijske reakcije tekočine

17.02.2020 ob 14:40  

V petek, 14. februarja 2020 smo poročali, da je v tovarni Farmtech prišlo do nekontrolirane kemične reakcije, kjer se je ustvaril jedkast plin.


Z opravljenim ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je omenjenega dne, okrog 6. ure, v lakirnici podjetja prišlo do kemične reakcije tekočine, ki se uporablja pri čiščenju kovin. Tekočina se je nahajala v PVC posodi in je bila priključena na napravo za čiščenje kovin, ki sama dozira tekočino. Ugotovljeno je bilo, da je iz neznanega vzroka prišlo do pregrevanja in posledično po vsej verjetnosti do kemijske reakcije tekočine. 

Zadevo so na kraju sanirali gasilci. Poškodovanih ni bilo in materialna škoda ni nastala. Na podlagi zbranih obvestil je tuja krivda izključena. Sledi zbiranje obvestil in poročilo na ODT, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.