https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti obravnavali grožnjo in nasilje v družini

23.02.2020 ob 6:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči v katerih sta bila dva udeleženca telesno poškodovana, devet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in zasegli so vozilo.


S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana tatvina denarja, dve tatvini goriva iz tovornih vozil in tatvina drv. Na območju Gornje Radgone sta bili obravnavani dve tatvini goriva, na območju Ljutomera pa je bila obravnavana grožnja in nasilje v družini. Grožnja pa je bila obravnavana tudi na območju Gornjih Petrovec.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju na območju Muske Sobote zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota in Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.