https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarji Panvite priznali premoč državnim prvakom

27.2.2020  

V 5. krogu modre skupine v 1. Državni odbojkarski ligi za moške je ekipa iz Murske Sobote, v soboto 22. februarja, gostovala pri zmajih v Črnučah. Srečanje je s 3:0 (17, 20, 17) pripadlo gostiteljem ACH Volleyu.

ACH Volley Ljubljana – Panvita Pomgrad 3:0

Panvita Pomgrad: Vori, Novak, Vinković 5, Drvarić 5, Vrabl, Pulko 10, Grabar 2, Marovt 2, Plesec 1, Rojnik 9.

ACH Volley Ljubljana: Flajs, Kumer, Purić 9, Pavlović 9, Satler 5, Dagostino, Đirlić 14, Okroglič 9,Vilimanović, Pokeršnik 11, Videčnik, Kök.

Murskosoboški odbojkarji so stik z Ljubljančani držali do sredine prvega niza, nato pa so slovenski prvaki z dvojnim blokom Pokeršnika in Pavlovića najprej povedli s 13:10, na začetni udarec Satlerja pa so si priigrali že 5 točk prednosti (17:12). Z blokom Pavlovića so tik pred končnico vodstvo povišali na 6 (20:14) in brez težav niz pripeljali do konca (25:17).

V bolj izenačenem drugem nizu so Ljubljančani z asom Satlerja povedli z 10:8, s točko Okrogliča pa s 14:11. Panvita je nanizala 3 zaporedne točke, zadnjo je dosegla z blokom in znižala zaostanek na ena (15:14). V nadaljevanju so več zbranosti prikazali gostitelji, ki so z napadom Đirlića prišlo do vodstva z 22:19, z blokom Satlerja pa si priigrali prvo zaključno žogo, ki jo je z asom izkoristil Okroglič (25:20).

Foto: arhiv Pomurec

V tretjem nizu so po dobrem začetku Ljubljančanov pobudo prevzeli Prekmurci, ki so vodili s 16:14, domačini so nato nemudoma izenačili in do konca tekme nasprotnikom prepustili le še 3 točke. Zmaji so tako bili boljši s 25:17 še v tretjem nizu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.