https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Na Hrvaškem in v Avstriji potrdili prve okužbe s koronavirusom

25.2.2020  

Danes je hrvaški premier Andrej Plenkovič potrdil prvo okužbo s koronavirusom na Hrvaškem. Tudi v sosednji Avstiji potrdili prva dva primera okužbe s tem nalezljivim virusom. 


"Mlajši moški je okužen z novim koronavirusom in je na zdravljenju na kliniki za infekcijske bolezni v Zagrebu", je danes sporočil hrvaški premier Andrej Plenković. Hrvaški minister za zdravstvo Vili Beroš je dodal, da ima moški blažje simptome okužbe. Med 19. in 21. februarjem je bil v Milanu, piše STA.

Prva primera okužbe danes potrdili tudi v Avstriji

"Na avstrijskem Tirolskem so pri dveh ljudeh potrdili okužbo z novim koronavirusom", je za avstrijsko tiskovno agencijo APA sporočil deželni glavar Günther Platter. Pri dvojici je bil pozitiven že drugi test na okužbo, najmanj eden od okuženih je iz Lombardije.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2020 ob 13:20 Lendavski nadvojvoda gost

      Italijančki v paniki,nakupujejo papiko,bodo za barikadami ,kak njihovi dedki v bunkerjih.Jaz,bolj odporniškega duha ,kot moji predniki, pa sem preskrbljen z antivirusno žganico,pa da vidimo.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2020 ob 23:41 gost

      hehe dobro napijsano lendavski :) ,vlahki panični

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.