https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poziv državljanom o morebitni sumljivi prodaji cigaret

27.02.2020 ob 16:45  

V ponedeljek, 24. februarja, s je zgodil vlom v obmejno trgovino v naselju Kuzma, od koder so neznani storilci odtujili večjo količino tobačnih izdelkov. Z vlomom je nastalo za okrog 23.000 evrov škode.


Policisti PU Murska Sobota vse državljane pozivajo, da v primeru, da bi jim neznane osebe nelegalno poizkušale prodati cigarete oziroma se jim pojavi sum, da gre za prodajo ukradenih cigaret, o tem takoj obvestijo policijo na tel. št. 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

 *Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2020 ob 13:19 Strijc Džouže gost

      DF tij kak velki podjetnik kupi te cigarete na veliko na pol cene in jih na 3/4 cene na drobno prodajaj naprej hehe boš opet zaslužil denar.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.02.2020 ob 13:44 gost

        Jaz se s takimi drobnarijami ne ukvarjam. Starejše vprašaj kako se je lahko mastno zaslužilo, ko je bil tečaj dinar - marka 10 : 1, pri čekih, ki si jih izdal v Makedoniji ali Črni gori in so prišli podatki v Slovenijo čez pol leta ali mogoče nikoli, pri certifikatih, nakupu stanovanj po Jazbinškovem zakonu ( 80 kvadratnih metrov novega stanovanja v protivrednosti 6.000 evrov ), odkup poceni nepremičnin po drugi ali tretji dražbi, ............. To je bil posel. Vse zakonito, dovoljeno. Pravi trenutek na pravem mestu. Zato, prosim, mi ne zavidajte premoženja, ki ga imam. Pa še nekaj podedovanega.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.